16 °C Budapest
Megérkezett a Pénzcentrum mobilapplikációja, amely letölthető Androidra és iOS-re is.

Megérkezett a Pénzcentrum új mobilapplikációja!

2023. május 23. 15:15

Új mobilapplikációt kínál olvasóinak Magyarország második legolvasottabb gazdasági hírportálja, a Pénzcentrum. A Portfolio Csoport híroldalának app-ja számos izgalmas funkciót kínál.

A Pénzcentrum Magyarország második legolvasottabb gazdasági hírportálja. Havonta közel 3 millió valós felhasználót ér el – számottevő részük okostelefonon, tableten követi a híreket. A hírportál a mobilról, tabletről olvasók számára most új eszközt kínál: letisztult, innovatív funkciókat rejtő mobilalkalmazással jóval gyorsabban, személyre szabottan olvashatók a legfontosabb pénzügyi, gazdasági hírek. Az applikációt ide kattintva lehet letölteni Androidra és iOS-re!

Új funkciók, izgalmas megoldások

  • Maradj fókuszban! A vezető anyagok összegyűjtve, egy helyen is elérhetők azok számára, akiket csak a lényeg érdekel.
  • Cikkek mentése egyszerűen: Ha nincs idő elolvasni egy érdekes anyagot, később bármikor pótolható.
  • Friss hírek percről percre: Külön menüpontban követhetők a legfrissebb híreinket, így az olvasó nem marad le semmiről.
  • Rendkívüli hírek azonnal! Az applikáció használói feliratkozhatnak push értesítésekre, hogy azonnal értesülhetnek a legfontosabb hírekről.
  • Élő tőzsdei árfolyamok: Átfogó képet kaphatunk a legfontosabb árfolyammozgásokról, tőzsdei eseményekről.
  • Mondj nemet a clickbaitre! Az applikáció egyik legérdekesebb funkciója, hogy segítségével - a magyar sajtóban egyedülálló módon - lényegretörő, "clickbait-mentes" címekkel is olvashatók a cikkek.

A Pénzcentrum eddig is kiemelt figyelmet fordított arra, hogy hiteles hírforrásként anyagaink címei is tényszerűek legyenek, így a kattintásért folytatott harcban igyekeztünk távol maradni a szélsőértékektől. Ugyanakkor nem tagadjuk azt, hogy érzékenyebb olvasóinkban olykor felmerültek-felmerülhetnek aggályok e tekintetben. Hosszas polémiát lehetne folytatni arról, miért terjedtek el a hazai sajtóban (is) a kattintásvadász címek, és milyen lehetőségei vannak egy piaci alapon működő médiumnak, de újságíróként részben mi is osztjuk ezen véleményeket” - mondta az új funkcióról Nagy Bálint, a Pénzcentrum vezető szerkesztője.

Régóta gondolkodtunk azon, hogyan tudnánk kezelni ezt a piaci sajátosságot, bízunk benne, hogy legújabb fejlesztésünk orvosolja a problémát. A Pénzcentrum friss mobilapplikációjával ugyanis, a magyar sajtóban egyedülálló módon, lényegre törő, tiszta címekkel is olvashatóak híreink

- tette hozzá Nagy Bálint.

További részletek a Pénzcentrum mobilapplikációjáról ITT!

NEKED AJÁNLJUK
Súlyos: az 1-3 éves gyerekek negyedének vannak félelmei különböző ételektől

Beszámolók szerint az 1-3 éves korosztály 25%-a - tehát minden negyedik gyermek - elutasít valamilyen ételt, és sokuknál óvodás, általános iskolás korban is fennáll még a probléma.

Megdőlt a 120 milliós közösségi finanszírozási rekord – itt az EU-s pénzek utódja? (x)

Az egyre népszerűbb finanszírozási forma itthon is gyorsan terjed, egyre többen ismerik és használják.

Balogh Petya: Önmagunkkal versenyzünk, és van hova fejlődni (x)

Bár sokat fejlődött az utóbbi években a hazai startup ökoszisztéma, még egy nagyságrenddel, szinte minden fontos mutatóban le van maradva a régiós élvonaltól.

Szemet vetett erre a szektorra Balogh Petya: 50 ezerért még te is a cégtársa lehetsz

A 120 fős tulajdonosi közösség mellé most Balogh Petya cége is beszállt a Brancs közösségi finanszírozási platformba.

NAPTÁR
Tovább
2023. június 3. szombat
Klotild
22. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Együtt a régió szereplői
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. június 3. 19:19
Pénzcentrum  |  2023. június 3. 16:04