6 °C Budapest
Megérkezett a Pénzcentrum mobilapplikációja, amely letölthető Androidra és iOS-re is.

Megérkezett a Pénzcentrum új mobilapplikációja!

2023. május 23. 15:15

Új mobilapplikációt kínál olvasóinak Magyarország második legolvasottabb gazdasági hírportálja, a Pénzcentrum. A Portfolio Csoport híroldalának app-ja számos izgalmas funkciót kínál.

A Pénzcentrum Magyarország második legolvasottabb gazdasági hírportálja. Havonta közel 3 millió valós felhasználót ér el – számottevő részük okostelefonon, tableten követi a híreket. A hírportál a mobilról, tabletről olvasók számára most új eszközt kínál: letisztult, innovatív funkciókat rejtő mobilalkalmazással jóval gyorsabban, személyre szabottan olvashatók a legfontosabb pénzügyi, gazdasági hírek. Az applikációt ide kattintva lehet letölteni Androidra és iOS-re!

Új funkciók, izgalmas megoldások

  • Maradj fókuszban! A vezető anyagok összegyűjtve, egy helyen is elérhetők azok számára, akiket csak a lényeg érdekel.
  • Cikkek mentése egyszerűen: Ha nincs idő elolvasni egy érdekes anyagot, később bármikor pótolható.
  • Friss hírek percről percre: Külön menüpontban követhetők a legfrissebb híreinket, így az olvasó nem marad le semmiről.
  • Rendkívüli hírek azonnal! Az applikáció használói feliratkozhatnak push értesítésekre, hogy azonnal értesülhetnek a legfontosabb hírekről.
  • Élő tőzsdei árfolyamok: Átfogó képet kaphatunk a legfontosabb árfolyammozgásokról, tőzsdei eseményekről.
  • Mondj nemet a clickbaitre! Az applikáció egyik legérdekesebb funkciója, hogy segítségével - a magyar sajtóban egyedülálló módon - lényegretörő, "clickbait-mentes" címekkel is olvashatók a cikkek.

A Pénzcentrum eddig is kiemelt figyelmet fordított arra, hogy hiteles hírforrásként anyagaink címei is tényszerűek legyenek, így a kattintásért folytatott harcban igyekeztünk távol maradni a szélsőértékektől. Ugyanakkor nem tagadjuk azt, hogy érzékenyebb olvasóinkban olykor felmerültek-felmerülhetnek aggályok e tekintetben. Hosszas polémiát lehetne folytatni arról, miért terjedtek el a hazai sajtóban (is) a kattintásvadász címek, és milyen lehetőségei vannak egy piaci alapon működő médiumnak, de újságíróként részben mi is osztjuk ezen véleményeket” - mondta az új funkcióról Nagy Bálint, a Pénzcentrum vezető szerkesztője.

Régóta gondolkodtunk azon, hogyan tudnánk kezelni ezt a piaci sajátosságot, bízunk benne, hogy legújabb fejlesztésünk orvosolja a problémát. A Pénzcentrum friss mobilapplikációjával ugyanis, a magyar sajtóban egyedülálló módon, lényegre törő, tiszta címekkel is olvashatóak híreink

- tette hozzá Nagy Bálint.

További részletek a Pénzcentrum mobilapplikációjáról ITT!

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem