7 °C Budapest
Telephone problem. Upset angry millennial male feel outraged by bad wrong work of smartphone app poor weak wifi signal. Worried nervous young man missed business phone call get too much spam messages

Népszerű díjcsomagokat szüntet meg a Yettel: ennyit az olcsó mobilnetről, ez sokaknak fájni fog

2023. március 10. 22:02

Tömegeket érintő átalakítást tervez a Yettel: a pcworld.hu információi szerint a nagytakarítás következtében végleg elköszönhetünk az olcsó korlátlan mobilnettől.

A Yettel jelentős változást jelentett be a mai nap során: az ügyfélélmény újragondolására és továbbfejlesztésére hivatkozva összesen 53, még 2019 előtt bevezetett díjcsomagot töröl a kínálatából. Ezek között 38 hangalapú és 15 mobilnetet érintő ajánlat van.

Ilyen a Hello Data tarifa is, ami még 2017-ben vált elérhetővé és havi 6000 forint ellenében élvezhettük a korlátlan mobilnetet. Ezeket a csomagokat mostantól nem lehet majd igényelni, azonban az előfizetők továbbra is kitarthatnak a csomag mellett.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem