21 °C Budapest
Telephone problem. Upset angry millennial male feel outraged by bad wrong work of smartphone app poor weak wifi signal. Worried nervous young man missed business phone call get too much spam messages

Népszerű díjcsomagokat szüntet meg a Yettel: ennyit az olcsó mobilnetről, ez sokaknak fájni fog

2023. március 10. 22:02

Tömegeket érintő átalakítást tervez a Yettel: a pcworld.hu információi szerint a nagytakarítás következtében végleg elköszönhetünk az olcsó korlátlan mobilnettől.

A Yettel jelentős változást jelentett be a mai nap során: az ügyfélélmény újragondolására és továbbfejlesztésére hivatkozva összesen 53, még 2019 előtt bevezetett díjcsomagot töröl a kínálatából. Ezek között 38 hangalapú és 15 mobilnetet érintő ajánlat van.

Ilyen a Hello Data tarifa is, ami még 2017-ben vált elérhetővé és havi 6000 forint ellenében élvezhettük a korlátlan mobilnetet. Ezeket a csomagokat mostantól nem lehet majd igényelni, azonban az előfizetők továbbra is kitarthatnak a csomag mellett.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 23. csütörtök
Emőke
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?