21 °C Budapest
Woman with red hair looking on screen of her mobile phone.

Drasztikus változás élesedik a Facebooknál: hosszú évek óta nem léptek ilyet

2023. március 9. 08:30

Majdnem tíz év után ismét lehet majd üzenetet küldeni a Facebook alkalalmazásban. Az appba ugyanis visszakerül a Messenger funkció - írta a Verg alapján a hvg.hu.

A csevegés funkció a Facebook alkalmazás része volt, de a vállalat teljesen leválasztotta a fő applikációról, így született meg az önálló Messenger. A platformot tulajdonló Meta most mégis újra egyesíti a kettőt. A The Verge szerint az egyesítés a TikTokkal való versengés egy újabb állomása lehet, ugyanis az a platform is magában foglalja a csevegés funkciót.

A döntés nem jelenti azt, hogy a Messenger alkalmazás megszűnne – az továbbra is elérhető lesz. A Facebook ezzel a lépésével – amellett, hogy a konkurenciával is lépést kíván tartani – azt is el szeretné érni, hogy az emberek ne csak beszélgetésre használják a profiljukat egy külön alkalmazásban, hanem nyissák meg a Facebookot, ahol – a beszélgetés mellett – különböző tartalmakat fogyaszthatnak a hírfolyamban vagy más helyeken, nem is beszélve a még több hirdetésről és kiemelt bejegyzésről. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 23. csütörtök
Emőke
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?