12 °C Budapest
A mobile phone in the hands of a girl. A young woman in a black T-shirt is holding a phone. The fraudster sends an email message. The work of a freelancer, businessman. The wife checks messages and notifications on social networks. Wireless technologies.

Kész, vége: már itt is érkezik a 10 százalékos áremelés, sok magyarnak fájhat majd

2022. december 6. 10:29

A Vodafone „díjkorrekció” néven, az inflációra hivatkozva emeli a már meglévő előfizetői díját, mintegy 10 százalékkal.

Díjkorrekcióra kerül sor automatikusan 2023. január 2-tól a Vodefone előfizetőinél, 10 százalékkal emelik a már megléőb előfizetői díját a szolgáltató.

Mint ahogy azt azenpenzem.hu oldal hírül adta, bár közel 10 százalékkal emeli a már meglévő előfizetői díját a Vodafone, azonban a konkrét díjakat nézve azonban jóval nagyobb mértékű is lehet az emelés. Így többek között az internet L előfizetés a mostani 3090 forint helyett 3600 forintba kerülhet havonta.

A tévé HD plusz ára visszafogottabban emelkedik, 3500 forintról 3820 forintra. A Vodafone Red Free+ díjcsomag havidíja egy ezressel nő.  A Go Net és Go Talk díjcsomagok 1 vagy 2 év hűségidővel elérhető havidíja 8490 forint helyett 9235 forint lesz

A Vodafone tájékoztatása szerint a drágulás senkit sem kerül el, felmondási jog azonban emiatt nem keletkezik ügyféloldalról. A változásokról hamarosan minden érintett részletes tájékoztatást kap.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm