33 °C Budapest
Close up of a man shopping online using laptop with credit card. Man sitting at his desk doing online payment with credit card and laptop.

Változás a Vodafone számláinál: vigyázz, így már nem lehet befizetni

2022. március 31. 19:01

A Vodafone 2022. március 31. napjától az otthoni szolgáltatásaikat igénybe vevő ügyfeleiknél a Díjnet elektronikus számlakezelési szolgáltatását kivezetik. A lépést a „direktebb és közvetlenebb ügyfélkapcsolat kialakításával” indokolták. 

Kivezeti a Vodafone a Díjnet elektronikus sszámlakezelési szolgáltatását. Mindez azokat a Vodafone-nal, illetve korábban UPC Magyarország Zrt.-vel szerződött ügyfeleket érinti, akik eddig a Díjneten kezelték az otthoni szolgáltatás díját tartalmazó elektronikus számláikat. Biztosítottak továbbá, hogy az érintett ügyfeleket előzetesen e-mailben, SMS-ben és az utóbbi hónapok számláin feltüntetve is értesítették, továbbá a Díjnet is küldött értesítéseket az érintetteknek.

A díjnetes elektronikus fizetéssel kapcsolatban azt érdemes tudni, hogy a 2022. március 14-ig a Díjnet-fiókba érkező elektronikus díjszámlákat legkésőbb 2022. április 20-ig lehet befizetheti a Díjneten keresztül. Ha valaki április 20-a után kezdeményezi a kifizetést, akkor azt már az e-számlaszolgáltató nem fogja továbbítani a telekommunikációs cég felé, hanem visszautalja az összeget az ügyfélnek, írta a 24.hu.

A szolgáltató továbbra is a számlák elektronikus kezelését javasolja az érintett ügyfeleknek, melyet a MyVodafone applikációban lehet kezdeményezni. Azt is hozzátették azért, hogy a kellemetlenségek minimalizálása miatt átmenetileg e-mailes számlakiküldésre is lesz lehetőség.

A szolgáltató azon ügyfelei, akik számára nem elérhető az elektronikus számlakezelési szolgáltatás, továbbra is igénybe tudják venni a Díjnet szolgáltatását. Körükbe tartoznak a 29-es körzet rézérpáras hálózatán vezetékes szolgáltatással rendelkező előfizetők, valamint az üzleti ügyfelek egy része – őket a szolgáltató külön értesíti.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Csendes gyilkostól rettegnek a magyarok: van ok a félelemre, a génjeinkben lapulhat a kór

A szorongás nem alaptalan, hiszen Magyarország évek óta rosszul szerepel a rákkal kapcsolatos halálozási listákon.

Elképesztő, mire szórják a magyarok a pénzt: úgy vesszük ezeket, mint a cukrot

Akár esküvő, akár születésnap, a magyarok imádnak ajándékozni. Ajándékot pedig egyre többen online vásárolnának.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. július 3. vasárnap
Kornél, Soma
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?