14 °C Budapest
Close up of a man shopping online using laptop with credit card. Man sitting at his desk doing online payment with credit card and laptop.

Változás a Vodafone számláinál: vigyázz, így már nem lehet befizetni

2022. március 31. 19:01

A Vodafone 2022. március 31. napjától az otthoni szolgáltatásaikat igénybe vevő ügyfeleiknél a Díjnet elektronikus számlakezelési szolgáltatását kivezetik. A lépést a „direktebb és közvetlenebb ügyfélkapcsolat kialakításával” indokolták. 

Kivezeti a Vodafone a Díjnet elektronikus sszámlakezelési szolgáltatását. Mindez azokat a Vodafone-nal, illetve korábban UPC Magyarország Zrt.-vel szerződött ügyfeleket érinti, akik eddig a Díjneten kezelték az otthoni szolgáltatás díját tartalmazó elektronikus számláikat. Biztosítottak továbbá, hogy az érintett ügyfeleket előzetesen e-mailben, SMS-ben és az utóbbi hónapok számláin feltüntetve is értesítették, továbbá a Díjnet is küldött értesítéseket az érintetteknek.

A díjnetes elektronikus fizetéssel kapcsolatban azt érdemes tudni, hogy a 2022. március 14-ig a Díjnet-fiókba érkező elektronikus díjszámlákat legkésőbb 2022. április 20-ig lehet befizetheti a Díjneten keresztül. Ha valaki április 20-a után kezdeményezi a kifizetést, akkor azt már az e-számlaszolgáltató nem fogja továbbítani a telekommunikációs cég felé, hanem visszautalja az összeget az ügyfélnek, írta a 24.hu.

A szolgáltató továbbra is a számlák elektronikus kezelését javasolja az érintett ügyfeleknek, melyet a MyVodafone applikációban lehet kezdeményezni. Azt is hozzátették azért, hogy a kellemetlenségek minimalizálása miatt átmenetileg e-mailes számlakiküldésre is lesz lehetőség.

A szolgáltató azon ügyfelei, akik számára nem elérhető az elektronikus számlakezelési szolgáltatás, továbbra is igénybe tudják venni a Díjnet szolgáltatását. Körükbe tartoznak a 29-es körzet rézérpáras hálózatán vezetékes szolgáltatással rendelkező előfizetők, valamint az üzleti ügyfelek egy része – őket a szolgáltató külön értesíti.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem