19 °C Budapest
Valve on central heating radiator. Valve fully open on mark 5

Kétségbeesett spórolásba kezd Nagy Feró: lecsavarta a fűtést, fel fog ülni a vonatra is

2022. augusztus 15. 12:24

Meghúzza a nadrágszíjat Nagy Feró: mint a zenész elárulta, sok szobában már lecsavarta a fűtést. Mivel céges autója van, már drágán tankol, ezért kacsintgat a tömegközlekedés felé is.

Komoly spórolásba kezd Nagy Feró: mint most az RTL Reggeliben elárulta, mindent megtervezett, lesz, ahol teljesen lekapcsolja a gázt.

Lesz, ahova majd egy ajtót fel kell raknom, mert nem akarom fűteni az egész előszobát, mert minek. Vannak olyan szobák, ahonnan a fiaim már kiköltöztek, amit tulajdonképpen már nem használunk. Ajtót becsukjuk, fűtés le

– mondta Nagy Feró, akinek napeleme is van, ezért nem is értette, mire fizetett 170 ezer forintos villanyszámlát, de szerinte valószínűleg „egy kicsit túlfűtötték az elmúlt éveket”. 

Mindenképpen spórolni kell, az biztos. Már csak azért is, mert szerintem az a világ, ami volt, mondjuk úgy, hogy olcsó világ, az nem jön vissza többet. Én úgy gondolom, hogy erre kell készülni, hogy az energiaárak és a benzinárak ott maradnak, ahol most vannak

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

- magyarázta a zenész, akinek a benzin már így is drága, mert céges autót vezet, ezért meg fogja tervezni, mikor használja az autót, és mivel neki már koránál fogva ingyen van a tömegközlekedés, lehet, arra is áttér.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 38. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/38. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 39. héten 350 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 1. szombat
Malvin
39. hét
Október 1.
A zene világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?