A young couple buying lottery tickets at a kiosk. Barcelona, Spain

Új kaparós sorsjegy tarolná le Magyarországot: ez benne az újdonság, ennyit lehet nyerni vele

2022. július 8. 12:31

Mától új kaparóssal bővíti kínálatát a nemzeti lottótársaság. A jelenleg 29 papíralapú sorsjegy mellé megérkező Nyomkövető sorsjegy grafikája a detektívtörténetek rejtelmes légkörét idézi. Az 500 forintos sorsjeggyel akár 6 nyereményt is elvihet a szerencsés játékos, a fődíj pedig 25 millió forint.

1992-ben a Gyors lutri volt az első kaparós sorsjegy, az azóta elmúlt 30 éveben számtalan új termékkel találkozhattak a játékosok. Jelenleg 29 papíralapú sorsjegy, amelyből 7 állandó-, és 20 e-sorsjegy érhető el a nemzeti lottótársaságnál – írja a Szerencsejáték Zrt. közleményében.

A most érkező Nyomkövető sorsjegy a 2021-es sorsjegytermékcsoport-kutatás eredményét is figyelembe véve került bevezetésre. A felmérés szerint ugyanis az 500 forintos árkategóriában a nyomkeresős témakört találták a leginkább vonzónak mind a játékosok, mind pedig az értékesítésben résztvevő munkatársak. A Nyomkövető sorsjegy főjátékának lényege, hogy a játékosok a nyomokat követve, vagyis az egyes mezőket lekaparva jutnak el a rejtély megoldásához, amellyel akár 25 millió forintot is nyerhetnek.

Az új sorsjeggyel ezen felül akár további nyereményekkel is gazdagodhatnak a játékosok, hiszen a kaparófelület alatt 3 egyforma szimbólum és 3 azonos nyereményösszeg is megjelenhet egyidőben. Ezen kívül pedig még egy bónuszjáték is található a sorsjegyen, amellyel a játékos akkor nyer, ha a „Nyerőszám” alatti szám megegyezik a térképek alatt rejlő „Ön számai” közül bármelyikkel. Az 500 forintos alsó-közép árkategóriába eső sorsjeggyel a főnyeremény mellett további 5 darab, egyenként 5 millió forint összegű pénznyeremény is elérhető.

A sorsjegyek népszerűsége továbbra is töretlen a játékosok körében. Az árbevételük a tavalyi év azonos időszakához képest 21%-kal emelkedett. A Nyomkövető sorsjegyeket július 8-tól kizárólag papíralapon, a Szerencsejáték Zrt. értékesítőhelyein lehet megvásárolni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 38. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/38. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 39. héten 350 millió forintért játszhatnak majd a szerencsevadászok a hatoslottón.

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. szeptember 30. péntek
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
Kutatók éjszakája
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?