A young couple buying lottery tickets at a kiosk. Barcelona, Spain

Új kaparós sorsjegy tarolná le Magyarországot: ez benne az újdonság, ennyit lehet nyerni vele

2022. július 8. 12:31

Mától új kaparóssal bővíti kínálatát a nemzeti lottótársaság. A jelenleg 29 papíralapú sorsjegy mellé megérkező Nyomkövető sorsjegy grafikája a detektívtörténetek rejtelmes légkörét idézi. Az 500 forintos sorsjeggyel akár 6 nyereményt is elvihet a szerencsés játékos, a fődíj pedig 25 millió forint.

1992-ben a Gyors lutri volt az első kaparós sorsjegy, az azóta elmúlt 30 éveben számtalan új termékkel találkozhattak a játékosok. Jelenleg 29 papíralapú sorsjegy, amelyből 7 állandó-, és 20 e-sorsjegy érhető el a nemzeti lottótársaságnál – írja a Szerencsejáték Zrt. közleményében.

A most érkező Nyomkövető sorsjegy a 2021-es sorsjegytermékcsoport-kutatás eredményét is figyelembe véve került bevezetésre. A felmérés szerint ugyanis az 500 forintos árkategóriában a nyomkeresős témakört találták a leginkább vonzónak mind a játékosok, mind pedig az értékesítésben résztvevő munkatársak. A Nyomkövető sorsjegy főjátékának lényege, hogy a játékosok a nyomokat követve, vagyis az egyes mezőket lekaparva jutnak el a rejtély megoldásához, amellyel akár 25 millió forintot is nyerhetnek.

Az új sorsjeggyel ezen felül akár további nyereményekkel is gazdagodhatnak a játékosok, hiszen a kaparófelület alatt 3 egyforma szimbólum és 3 azonos nyereményösszeg is megjelenhet egyidőben. Ezen kívül pedig még egy bónuszjáték is található a sorsjegyen, amellyel a játékos akkor nyer, ha a „Nyerőszám” alatti szám megegyezik a térképek alatt rejlő „Ön számai” közül bármelyikkel. Az 500 forintos alsó-közép árkategóriába eső sorsjeggyel a főnyeremény mellett további 5 darab, egyenként 5 millió forint összegű pénznyeremény is elérhető.

A sorsjegyek népszerűsége továbbra is töretlen a játékosok körében. Az árbevételük a tavalyi év azonos időszakához képest 21%-kal emelkedett. A Nyomkövető sorsjegyeket július 8-tól kizárólag papíralapon, a Szerencsejáték Zrt. értékesítőhelyein lehet megvásárolni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 16. héten

Kihúzták az Ötöslottó 16. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki az 1,5 millárd forintos főnyereményt?

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 24. 21:11
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm