26 °C Budapest
cemetery budapest tombstone

Vaskos számla: kiderült az igazság, ennyibe került Damu Roland temetése

2022. március 21. 12:03

Csak a síremlék másfél millió forintba került - árulta el Damu Roland barátja a színész temetésének részleteit. Mint kifejtette, a végső számla nagyjából 3 millió forintról szólt. Hozzátette, bár korábban nagy vita volt a hozzátartozók között, hogy ki intézze a temetést, most nem álltak sorba, hogy beszálljanak.

Február 22-én délután egy zártkörű ceremónián helyezték végső nyugalomra a tavaly év végén elhunyt Damu Rolandot a Farkasréti temetőben. A szertartás előtti hetekben-hónapokban komoly csatározások folytak a családban: bár maga a színész kérte fogadott anyukáját, hogy ő temesse el, mégsem tehetett így, ezt ugyanis a család másik fele jogi úton akadályozta meg.

A temetést végül Damu édesapja, Rudolf, valamint barátja, Szilágyi Zsolt intézte. A színész barátja, a Blikknek árulta el: mindez nagyjából hárommillió forintba került.

 Bolla Róbert színész mondta fel a temetésen elhangzott hanganyagot Roland életéről és munkásságáról, amit egy profi stúdióban vettünk fel. A síremlék olasz impala gránitból készült, amelybe Roland aláírását is bevésettük

– magyarázta Zsolt, hozzátéve: a temetés után egy tort is tartottak családi körben, csak a síremlék közel másfélmillió forintba került.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Ahhoz képest, hogy mennyi harc volt a temetéssel kapcsolatban, a nagynéniék oldaláról természetesen senki nem állt sorba, hogy beszálljon a szertartás bármilyen költségeibe. Erre azonban már Roland halála után nem sokkal is számítottam, és úgy is készültem, hogy én finanszírozom és szervezem a temetést. Így is lett

– reagált a temetést megelőző vitákra.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Elhunyt Oszter Sándor

Meghalt Oszter Sándor Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész. A Rózsa Sándor című filmben nyújtott alakítása után ismertté vált színészlegenda 73 éves volt.

Ez lenne a megoldás a magyarok borzasztó egészségi állapotára? Kevesen ismerik ezt a trükköt

A kutatók szerint az egyik ok, amiért az adakozás javíthatja a fizikai egészséget az az, hogy segít csökkenteni a stresszt és a feszültséget.

Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 9. kedd
Emőd
32. hét
Augusztus 9.
Az állatkertek napja
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?