21 °C Budapest
Villantottak a magyar sztárok: ilyen luxusórát viselhet Stohl András, Curtis és Lagzi Lajcsi

Villantottak a magyar sztárok: ilyen luxusórát viselhet Stohl András, Curtis és Lagzi Lajcsi

2022. február 20. 16:01

Hatalmas sikere van annak a magyar TikTok-csatornának, amely hírességek karóráival foglalkozik, Lakatos Zsolt óraszakértő a nézők kérésére próbálja megállapítani, ki milyen órat viselhet. A legfrissebb posztokból kiderült, Stohl Andrásnak, Ambrus Attilának, Curtisnek is luxusóra ketyeghet a csuklóján, sőt Galambos Lajos és Sárközi Ákos sem szerénykedik, ha óráról van szó. Klapka Györgynek is voltak értékes ékszerei, a néhai zálogkirályon is egy értékes darabot vélt felfedezni a szakember.

Hatalmas sikere van a TikTok-on Lakatos Zsolt óraszakértőnek, aki a Beszéljünk Órákról nevű csatornáján a nézők kérésére próbálja fotók és videók alapján megállapítani, hogy milyen karórát hordanak a magyar és nemzetközi hírességek.

Videóiból már korábban szemezgettünk, akkor kiderült, hogy Schobert Norbi karórája több mint 25 ezer euróba, azaz nagyjából 9 millió forintba kerülhet a piacon, és G. w. M. is egy milliós darabban pózolhatott a Kulcsár Edinával közös képükön. Sőt, a Cápák között befektetőjén, Balogh Leventén is egy méregdrága Rolexet vélt felfedezni a szakember.

A legutóbb megválaszolt órás kérdésekből kiderült, hogy a Rolexet sok hazai híresség kedveli: Stohl András csuklóján most egy Rolex Explorer III 16570-est vélt eflfedezni az óraszakértő, amely 10 ezer euróba, azaz több mint 3,5 millió forintba kerülhet a piacon.

@beszeljunkorakrol

♬ nuyury on sc - andrea &lt3

Curtis is a Rolex mellett tehette le a voksát, a szakértő szerint ugyanis a róla készült képek alapján egy Rolex Sea-Dweller 16600-as modellt hordhat a rapper, ami 4,3 millió forintba, azaz 12 ezer euróba kerül.

A nézőket az is érdekelte, hogy milyen karóráa lehet Sárközi Ákos Michellin-csillagos magyar séf csuklóján: az óraszaki egy Omega Seamaster 300M 212.30.4120.03.001-est vélt felfedezni a sztárséfről készült fotón, amely 1,1 millió forintba kerül.

Kiderült, nem minden hazai híresség hord ennyire drága órát, Ambrus Attila képeit is megvizsgálta a szakértő, és szerinte a Viszkis rablót egy Doxa Splash 700.10.101.20 típusú karórával láthatjuk a képeken, amelynek értéke kb. 135 ezer forint, azaz nagyjából 380 euró.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

@beszeljunkorakrol

♬ nuyury on sc - andrea &lt3

Az is érdekelte a TikTok-ozókat, hogy milyen karórát viselhetett Galambos Lajos, amikor a Partizán című műsornak adott interjút. A szakértő szerint a mulatóslegenda egy Breitling Superocean AB202016/C961-747P-t viselhetett a műsorban amelynek ára 3600 euró, tehát kb. 1,3 millió forint.

Valaki arra is kíváncsi volt, hogy milyen órája lehetett Klapka Györgynek. A régi fotók alapján Lakatos Zsolt szerint a néhai zálogkirály csuklóján Omega Constellation 368.1201 látható, amelynek értéke kb. 710 ezer forint, azaz 2 ezer euró.

Vasvári Vivien, az egykori luxusfeleség szintén a Rolexre tehette le a voksát. Az óraszakértő szerint Vivi egy Rolex Datejust 36 126281RBR modellt viselhet képein, amelynek ára átszámolva kb. 7,5 millió forint, azaz 21 ezer euró. Sőt, a Cápák Között befektetőja, Tomán Szabina is ezt a márkát kedveli, ő egy Rolex Daytona Everrose 116505-öt viselhetett a vizsgált fotókon, ami az óraszakértő szerint mintegy 19 millió 700 ezer forintba, azaz 55 ezer euróba kerül.

@beszeljunkorakrol

♬ nuyury on sc - andrea &lt3

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az Ötöslottó nyerőszámai a 12. héten

Kihúzták az Ötöslottó 12. heti nyerőszámait, a sorsolást pedig ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Vajon elvitte valaki a 650 milliós főnyereményt?

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm