6 °C Budapest
Kiderült: ilyen luxusórákat hord Csuti, G. w. M., Schobert Norbi, Marco Rossi, Szoboszlai Dominik

Kiderült: ilyen luxusórákat hord Csuti, G. w. M., Schobert Norbi, Marco Rossi, Szoboszlai Dominik

2022. január 29. 16:02

Már külön TikTok-csatorna foglakozik a magyar és nemzetközi hírességek karóráival: mint kiderült, Schobert Norbinak, vagy Marco Rossi szövetségi kapitánynak is drágább óra lehet a csuklóján, mint amennyit a multimilliárdos Warren Buffet költött saját ékszerére. Kulcsár Edináék válási sztoriját órafronton G. w. M. nyerte Csutival szemben, de a magyar YouTube-sztárok sem restek súlyos összegeket kiadni egy-egy karórára. Connor McGregor és Sylvester Stallone már a 200 milliós árkategóriából nézeget.

Hatalmas sikere van a TikTok-on Lakatos Zsolt óraszakértőnek, aki a Beszéljünk Órákról nevű csatornáján a nézők kérdésére próbálja fotók és videók alapján megállapítani, hogy milyen karórát hordanak a magyar és nemzetközi hírességek.

Így derült ki például, hogy az egyik legismertebb magyar YouTuber, Dancsó Péter nagy valószínűséggel egy Tissot PRX Quartz-ot viselt a róla megjelent fotókon, videókoban, aminek az ára 350 euró, azaz nagyjából 125 ezer forint. A magyar internet egy másik híressége, TheVR Pisti még ennél is tovább ment, az ő csuklóján egy kb. 2000 eurós (720 ezer forintos) Raymond Weil Nabucco Openheart figyelhetett a legutóbbi videóikban, de a streameren korábban az óraszakértő látni vél egy Casio G-Shock GBD-H1000-1A7ER típusú karórát is, ami nagyjából 140 ezer forintért kapható.

Sőt, a feltöltött videókból azt is megtudhattuk, hogy a hazai hírességek közül nem csak a Cápák közöttből ismert Balogh Levente a Rolexek nagy rajongója: mint kiderült, Marco Rossi, a fociválogatott szövetségi kapitánya is egy ilyen luxusórával jelent meg több alkalommal is. Az olasz szakember csuklóján az óraszakértő szerint egy kb. 8 millió forintos Rolex Cosmograph Daytona 116520 típusú óra díszelgett a fellelt képeken.

Hasonlóan méregdrága karórája lehet Schobert Norbinak is: a fitnesszguru ugyanis Lakatos Zsolt szerint egy Rolex Yacht-Master II 116681-est hordott az általa megvizsgált fotókon, ami több mint 25 ezer euróba, azaz nagyjából 9 millió forintba kerül a piacon. Kasza Tibi kezén is egy Rolexet vélt felismerni a szakember, aki szerint a Datejust 126300-as mofell nagyjából 2,8 millió forintba kerül, és a magyar válogatott focista, Szoboszlai Dominik is ugyanilyen órát viselhetett a róla megjelent fotókon. Sőt, egy másik magyar futballcsillag, Bolla Bendegúz is ugyanerre a Rolexre esküdhet a képei tanúsága szerint.

@beszeljunkorakrol

♬ nuyury on sc - andrea <3

A hetekben nagy port kavart a hazai celebvilágban Csuti és Kulcsár Edina válása, azóta pedig az is kiderült, hogy a korábbi szépségkirálynő Varga Márkkal jött össze, aki G. w. M. néven reppel. Az órás TikTok-ról pedig megtudhattuk, hogy mialatt a szerényebb habitusú Csuti vélhetően egy nagyjából 360 ezer forintos, Maurice Lacroix AI1018-SS001-431-1 típusú órát hordhat, a vagyonával gyakorta hencegő G. w. M. egy kb. tízszer ennyibe kerülő Breitling Chronomat 41-essel a csuklóján pózolhatott a Kulcsár Edinával közös képükön.

Őrült pénzt költött órára McGregor és Stallone

Az óraszakértő természetesen nem szokott megállni Magyarország határainál, azt is megpróbálja megállapítani, hogy a külföldi hírességek milyen karórákat hordhatnak. A multimilliárdos befektető, Warren Buffet például az óraválasztáskor szerény maradt: bár vagyonát 110 milliárd dollárra becsülik, vélhetően "beérte" egy 7,8 millió forintos Rolex Day-Date 18083-assal.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem volt ilyen mértéktartó Conor McGregor, a világbajnok ketrecharcos rendelkezik talán a celebvilág legőrültebb karórájával: a Jacob & Co Astronomia Casino nevű ékszert sok más órával nem lehet összetéveszteni, mivel egy rulettkerék pörög benne. Nagyjából 620 ezer dollárt, azaz 200 millió forintot ér.

@beszeljunkorakrol

♬ 原聲 - Mj.无名氏

Sylvester Stallone sem adta sokkal alább: halálfejes, Richard Mille RM 52-01 Ceramic Tourbillion típusú karórája átszámolva nagyjából 190 millió forintot érhet.

Mindeközben Ferenc pápának tényleg csak az lehet a fontos, hogy a karórája mutassa az időt. A híresen szerény egyházfő ugyanis egy teljesen hétköznapi Casio MQ-24-7B2LEF típusú karórát hordhat, ami még 6000 forintba sem kerül.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem