20 °C Budapest
Ilyen kerti palotákat épít a vidéki elit: a gyerekekért semmi sem drága

Ilyen kerti palotákat épít a vidéki elit: a gyerekekért semmi sem drága

2021. augusztus 4. 08:15

A saját kerti játszóterek divatja az elmúlt években – részben a koronavírus miatti korlátozásoknak is köszönhetően - csak egyre fokozódik. Hol, mennyiért vásárolhatunk most kerti játszótereket? Mire érdemes odafigyelnünk, ha saját gyermekbirodalmat akarunk építeni, vagy építtetni? A HelloVidék szakembereket kérdezett erről.

Pár évtizeddel ezelőtt, gyerekként még egy fára kiakasztott hintának is mennyire örültünk a kertben! Álmodni se mertünk saját játszótérről, jó, ha volt egy-egy olyan közösségi terület, ahol különféle (rakéta-, kúp-, gömb- és ív-), vascsövekből hegesztett mászókákat, libikókákat és kakashintákat találtunk. De mennyit versengtünk értük! Persze, volt egy-két szerencsés gyerek már akkoriban is, aki farönkös-váras játszótér közelében nőtt fel, de amennyire akkor ritkaságszámba ment, most annyira gyakoriak ezek. Kertes házas övezetekben, kisgyerekes családoknál az otthoni játszótér lassan annyira megszokott része az udvaroknak, mint hajdanán a diófa és rajta egy hinta.

Ha érdekelnek a részletek, és hogy milyen kerti palotákat építeni a magyarok, akkor olvasd el a cikket a HelloVidék oldalán!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 36. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2021/36. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 37. héten 1 milliárd 520 millió forintért játszhatnak majd a játékosok.

Az Ötöslottó nyerőszámai a 36. játékhéten

Az Ötöslottó 2021/36. heti nyerőszámainak sorsolását ezúttal is élőben közvetítette a Pénzcentrum. Telitalálatos szelvény nem született, ezért jövő héten a várható főnyeremény 970 millió forint...

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 17. péntek
Zsófia
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?