2021. január 28. csütörtök Károly, Karola

Újabb meglepő termék lett hiánycikk: vajon mi következik?


A házilag készített maszkok miatt megnőtt a rövidáruboltok forgalma is, amelyek viszont nem voltak felkészülve ekkora keresletre. Így történt, hogy egész Európában hiánycikk lett a kalapgumi is, amelyet eddig főként a Távol-Keletről exportáltak.

Elfogyott a kalapgumi az országban, mivel a járvány miatt nagyon sok védőmaszkra van szükség, amelyet egyébként többnyire kalapgumival rögzítenek a fejhez - írta az Index. A legtöbb textíliákat árusító webshopban sem lehet már rendelni. Miután a textilipar leépült Európában, ezért a kalapgumit is többségében a Távol-Keleten gyártják - közölte a lappal Kokasné Palicska Lívia, a Magyar Könnyűipari Szövetség elnöke. Hozzátette:

a döntéshozók folyamatosan dolgoznak a beszerzésen, tényleg minden követ megmozgatnak, de most minden ország erre törekszik, nem könnyű a helyzet.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Nem dőlhetnek hátra a magyar devizahitelesek? Fontos ügyben dönt az EU bírósága
A legtöbb magyar adóst érintheti, akinek 2015 előtt devizahitele volt.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked