Bucks County, Pennsylvania, USA

Elítélték a legendás tévést: komoly pénzbüntetést fizethet

2021. május 10. 10:00

Pénzbírságra ítélték a még februárban balesetet okozó Vitray Tamást. A 88 éves sportriportert a vezetéstől is el akartak tiltani, ám a hatóság végül eltekintett ettől a szankciótól.

Pénzbüntetést ugyan kell fizetnie az okozott baleset miatt, azonban a méltányosság érdekében megírt levelében foglalt indokait elfogadták, így  jogosítványát nem vonták be számolt be róla a Blikk

Első körben a pénzbüntetés mellett negyedévre bevonták volna a jogosítványomat. Szerettem volna, ha ezt elengedik, mert nem vezetéstechnikai hiba történt, hanem figyelmetlenség.

A vírusra való tekintettel azonban most nincsenek személyes meghallgatások, ezért egy kézzel írt indoklásban kellett megfogalmaznia kérvényét, hogy a vezetéstől való eltiltástól tekintsenek el – árulta el a lapnak Vitray, aki végül a napokban kapta meg a pozitív választ kérvényére.

A pénzbüntetés összegéről Vitray nem kívánt beszélni, de a Blikk által megkérdezett, az ügytől független ügyvéd, dr. Szilágyi Roland szerint akár hat számjegyű is lehet a tévés büntetése.

Vitray Tamás hálás a hatóságoknak és azóta sem fél a volán mögé ülni.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ötvenkilenc éve vezetek, nem tudnék már újat tanulni, ráadásul pontosan tudom, hogy a baleset pusztán figyelmetlenség miatt történt – magyarázta a műsorvezető

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 16. szerda
Jusztin
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?