18 °C Budapest
Itt az NKM bejelentése: az energiaellátás folyamatos

Itt az NKM bejelentése: az energiaellátás folyamatos

2020. március 16. 16:03

A közműszolgáltatást végző társaságok kiemelt társadalmi szereppel és felelősséggel bírnak. Stratégiai iparágként társaságaink működése nem csupán gazdasági kérdés, a folyamatos és biztonságos áram- és gázellátás a társadalom működésének nélkülözhetetlen feltétele, melyet - partnereink, ügyfeleink és munkatársaink egészségének megóvását maximálisan szem előtt tartva - biztosítanunk kell - írja közleményében az NKM.

Az országos veszélyhelyzetre való tekintettel, a folyamatos áram- és gázellátás érdekében elosztó társaságaink az alábbiak szerint végzik tevékenységeiket. 

Munkatársaink 

  • az üzemirányítás és üzemzavar elhárítási, valamint 
  • a tervezett fejlesztési és karbantartási munkákat 

a megfelelő biztonsági intézkedések megtételével, az előzetes ütemterv szerint végzik - írja az NKM. Emellett partnereink továbbra is elvégzik 

  • a mérőórák cseréjét, valamint 
  • az időszakos mérőóra leolvasásokat.

Ügyfeleink és munkatársaink egészségének megóvása érdekében az egyéb ügyekben érkező megkereséseket, például

  • közműegyeztetések, 
  • lakossági új bekapcsolási igények, 
  • elosztó vezetéki kiviteli tervek egyeztetése, 
  • kapacitás bővítés,

emailben és postai úton fogadjuk - írják közleményükben.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 16. vasárnap
Mózes, Botond
19. hét
Május 16.
A fény világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?