17 °C Budapest
Újabb fordulat Lagzi Lajcsi ügyében: gyilkosokat nem visznek el így?

Újabb fordulat Lagzi Lajcsi ügyében: gyilkosokat nem visznek el így?

2016. február 12. 12:33

Kifogásolja őrizetbe vételének és letartóztatásának körülményeit Galambos Lajos, ezért nemzetközi bírósághoz fordulna, valamint nyílt levelet ír az észrevételeiről a belügyminiszternek és a legfőbb ügyésznek, közölte a zenész az Atv.hu-val.

Gyilkosokat nem így visznek el, mint engem

- mondta a Lagzi Lajcsiként híressé vált művész a csatornának arról, ahogy tavaly szeptemberbe őrizetbe vette a rendőrség, mert a gyanú szerint 10 és 5 évig a mérőórák megkerülésével használta az áramot, a vizet és a gázt, míg a szolgáltatók felé csak a mérőórákon jelzett minimális fogyasztást fizette. A zenész úgy látja, hogy az eljárás alatt történtek jogsértések vele szemben, ezekért pedig elégtételt szeretne kapni.

Az ellene folyó nyomozást és a gyanúsítást kabátlopási ügynek nevezte.

Állítása szerint családja húsz éve használ egy artézi kutat, ebből ingyen adta a vizet a boldogasszonypusztai lakosoknak, amíg a városi vizet bevezették a településre. Lajcsi reméli, hogy az áram- és a gázlopás kapcsán is kiderül majd, hogy nem lopott. Közölte, mindenben segítik a nyomozó hatóság munkáját, még ha azt néha túlzónak is tartja.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. május 15. szombat
Zsófia, Szonja
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?