27 °C Budapest

Ezt a házat szemelte ki magának Lady Gaga

Pénzcentrum
2011. december 31. 19:37

Barátja szülővárosában szeretne házat venni Lady Gaga. Az énekesnő a hírek szerint már ki is választotta legújabb otthonát, mely 1,7 millió dollárjába, vagyis átszámolva több mint 400 millió forintjába fog kerülni.

Az Észak-amerikai Lititz település ingatlanpiacán nézelődik Lady Gaga. A hírek szerint az énekesnő már ki is választott egy közel 750 négyzetméter alapterületű házat, mely megfelel az igényeinek.

(Forrás: realtor.com)


Bár a Lancaster megyében található városka lakói egy igen gazdag, elzárt közösséget alkotnak, ennek ellenére valószínűleg nem lesz gondja a beilleszkedéssel az extravagáns hírességnek. Ebben a városban nőtt fel ugyanis színész szerelme, Taylor Kinney.

(Forrás: realtor.com)


A hatalmas, közel 750 négyzetméteres házban 3 állásos garázs, 4 hálószoba és 5 fürdőszoba is helyet kapott. A ház homlokzata, valamint fából készült padlója és hatalmas kő kandallója pedig egyértelműen azt az érzést sugallja, mintha egy középkori várban lakna tulajdonosa.

(Forrás: realtor.com)

 

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?