27 °C Budapest

Fotók: eladó a horror háza

2010. május 30. 11:01

1,15 millió dolláros (254 millió forint) áron hirdették meg A rettegés háza című horrorfilmben elhíresült amityville-i családi házat.

A Long Islanden álló, egykori holland telepesek házait idéző stílusú, öt hálószobás épület, amely 1,15 millió dollárért került a piacra hétfőn, arról nevezetes, hogy 1974-ben szörnyű gyilkosság színhelye volt.

Fotó: luxist.com


A DeFeo család hat tagja lelte halálát falai között. A gyilkosságokat a legidősebb fiú követte el, akit el is ítéltek.

Fotó: luxist.com


A megüresedett házba a Lutz família költözött be, akik alig egy hónap múltán fejvesztve menekültek a szellemek lakta helyről, ahol megmagyarázhatatlan, bizarr dolgok történtek velük.

Fotó: luxist.com


A sztoriról Jay Anson írt könyvet, amelyet később egy sor film követett. A szomszédok szerint máig akadnak alkalmi bámészkodók a ház körül, különösen Halloween táján.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?