11 °C Budapest

Bombariadó volt a Déli pályaudvaron (2.)

Pénzcentrum
2010. május 3. 08:11

Lezárták a Déli pályaudvart hétfőn reggel 8 óra előtt bombariadó miatt, így bizonytalan ideig szünetel a forgalom - közölte a Mávinform az MTI-vel. Egy óra alatt állt helyre a közlekedés.

09:52:

Újra fogad és indít vonatokat a Déli pályaudvar, az utasoknak nem kell már Kelenföld állomáson leszállniuk a szerelvényekről - közölte a Mávinform hétfő délelőtt az MTI-vel.

A Déli pályaudvart reggel bombariadó miatt zárták le egy időre, ám a tűzszerészek nem találtak robbanószerkezetet, ezért ismét megnyitották az állomást.

08:08:

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A tűzszerészek jelenleg vizsgálják a pályaudvart, így az jelenleg nem indít és nem is fogad vonatokat.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?