11 °C Budapest

Hangtompítós porszívók nem csak tisztaságmániásoknak! Képek

2010. április 12. 11:02

Megjelent az AEG-Electrolux 2010-es porszívókínálata, amelynek egyik darabjáról a gyártó azt állítja, hogy az a világ jelenleg legcsendesebb készüléke. Az új porszívók esetében az először alkalmazott aerodinamikailag tesztelt légcsatornáknak köszönhetően fokozni tudták a készülékek teljesítményét, ugyanakkor a használatuk közben keletkező zaj jóval alacsonyabb hangtartományba sorolható, mint a korábbi készülékeké.

Ultrasilencer

Az AEG-Electrolux képviseletében elmondták, hogy a bevezető áron kínált Ultrasilencer névre keresztelt készülék által kibocsátott zaj mindössze 68 decibel, amivel ez lett a világ legcsendesebben dolgozó porszívója.

A porszívó Electrolux márkanév alatt már Magyarországon is megvásárolható. Az Electrolux UltraSilencer ajánlott fogyasztói ára 39 990 Ft.

A speciális motor, a közelmúltban szabadalmaztatott 'Silent Air' technológia és az aerodinamikailag tesztelt légcsatorna mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy fokozni tudják a készülék teljesítményét.

A Hepa szűrővel ellátott berendezés 9 méternyi kábellel rendelkezik.

Ultraactive

A sorozat második darabja az Ultraactive, amelynek kialakítása különös figyelmet szenteltek a helytakarékosságnak. A készülék teljesítménye az előző modellhez hasonló, ugyanakkor a takarítási hatótávolsága eléri a 12 métert.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az Electrolux UltaActive porszívó két modellje kapható Magyarországon, melyek ajánlott fogyasztói ára 49 990 Ft (ZUA3810, kék) és 59 990 Ft (ZUA3840, sárga).

A gyártó szerint az új porszívó által összegyűjtött piszkot könnyű üríteni, a tömlő rögzítésével pedig kisebb helyen is elfér a berendezés.

Ultraone

A harmadik modell, az Ultraone önsúlya mindössze 7 kilogramm, az erős motor és zárt levegő áramoltató rendszer párosítása hatékony teljesítményt eredményezett.

Az Electrolux UltraOne készülékből három modell kapható Magyarországon, melyek ajánlott fogyasztói ára 59 990 Ft (Z8810, fehér), 69 990 Ft (Z8840, kék) és 79 900 Ft (Z8870, rézvörös).

A készülék a gyártó szerint rendkívül könnyen manőverezhető és tárolható.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?