Ez lehetetlen! Elmegy e kerekded celeb?

2009. október 19. 18:02

Aggódhatnak az abban a nyugat-hollywoodi 23 lakásos társasházban élő férfiak, amelyben az örmény származású amerikai modell, Kim Kardashian is lakott, hogy véget érnek a szép idők, mivel a kerekded celeblány eladja lakását.

Egy amerikai bulvárlap már korábban megjósolta, hogy amint beindul a karrierje a magát a Playboyban is megmutató modellnek - aki egyébként színésznői babérokra is tör - rövid úton megszabadulhat társasházi lakásától és egy különálló családi házba költözhet.

Az örmény-amerikai modell, Kim Kardashian

A 155 négyzetméteres 3 szobás lakás irányára 1,099 millió dollár (egy négyzetméter 1,27 millió forintra jön ki), a lakásban tágas helyiségek és több fürdőszoba is található.

Az egyik hálószoba (Forrás: Bergproperties)

A hirdetést kezelő ügynökség szerint az épület egész nyugat-Hollywood "legtrendibb" társasháza, ahol igazi luxuskörülmények várják a lakókat.

A fürdőszoba (Forrás: Bergproperties)

A modell 2005-ben 850 ezer dollárért közvetlenül a beruházótól vásárolta meg a második emeleti lakást, egy évvel azután, hogy átadták az épületet.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 21. kedd
Benedek
12. hét
Március 21.
Az erdők világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?