Kopik a sárga csekk: újabb szolgáltatók a Díjneten

2009. szeptember 9. 10:02

Várhatóan novembertől a Szegedi Vízmű Zrt. és az Észak-Magyarországi Regionális Vízművek Zrt. is csatlakozik a Díjnethez (www.dijnet.hu).

Ezzel a lépéssel Szegeden, Algyőn, valamint Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Nógrád megyékben további közel 250 ezer ügyfél veheti igénybe a Díjbeszedő Holding elektronikus számlabemutatási és számlafizetési rendszerét. A UPC és az ELMÛ-ÉMÁSZ korábbi csatlakozását követő újabb bővüléssel immár a háztartások közel 60 %-ának lesz lehetősége arra, hogy legalább egy szolgáltató számláját papírmentesen, gyorsan és kényelmesen, az Interneten keresztül rendezze.

Folyamatos bővülés

A Díjnet 2007-es indulása óta folyamatosan bővülő rendszerben a két vízmű csatlakozását követően országszerte már 11 számlakibocsátó lesz elérhető. A szolgáltatás Budapesten immár szinte teljesen lefedi a közműszolgáltatókat, de a vidéki szolgáltatók folyamatos csatlakozásával egyre több régióban tud egy háztartás legalább két számlát is a Díjnet ugyanazon felületén rendezni.

"A lehetőségek bővülése várhatóan további ügyfelek érdeklődését fogja felkelteni e kényelmes, egyszerű, környezetbarát, és mindezek mellett ingyenes ügyintézési lehetőség iránt. - ad előrejelzést Kovács Zoltán, a Díjbeszedő Holding Zrt. vezérigazgatója. Jelenleg már valamivel több mint 40 ezren regisztráltak a rendszerünkbe, ez a létszám egy éven belül akár a kétszeresére is bővülhet."

Hogyan működik?

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A szolgáltatás igénybevétele nem jelent plusz költséget az ügyfél számára, aki a regisztrációt követően a Díjnet weboldalán érheti el és kezelheti közüzemi számláit. A Díjnetet használók a számlákat elektronikus formában kapják, amelyek beérkezéséről e-mailben figyelmezteti őket a rendszer. A számlák kiegyenlítése egyedi átutalással, csoportos beszedési megbízással és internetes bankkártya-alapú fizetéssel egyaránt megoldható. A rendszer emellett biztosítja a múltbéli tranzakciók listázását és a számlanyomtatást az utolsó számlát megelőző 18 hónapig.

Miért jó a szolgáltatóknak?

A csatlakozó szolgáltatók számára a fő előny az ügyfélkezelés költségeinek csökkenéséből várható megtakarítás, illetve az ügyfélkapcsolat közvetlenebbé válása, ami a fizetési fegyelem erősödésében is tetten érhető. Versenyhelyzetben emellett közvetlenül is növelheti az adott szolgáltató piaci részesedését alternatív ügyfélközpontú rendszerek alkalmazása.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 20. hétfő
Bernát, Felícia
21. hét
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm