15 °C Budapest

Hihetetlen fejlesztések: több ezer lakás épül Újpalotán

Pénzcentrum
2008. szeptember 19. 09:15

Kedvező fekvése miatt a 15. kerület több befektető figyelmét felkeltette már, de még így is viszonylag sok beépítetlen területe van. Nem sokáig, hiszen az önkormányzat tervei között több ezer lakásos lakópark, sportcsarnok, óvodák, filmstúdió és szabadidőpark is szerepel - írja a Napi.

Az újpalotai lakótelep melletti 3000 lakásos lakópark tervei már előkészítés alatt állnak, ahova teniszpályát, sportcsarnokot, uszodát, óvodát és bölcsődét is terveznek. A Pólus Center kibővítése szintén a közeljövőben valósulhat meg.

Mindemellett infrastrukturális fejlesztések is folynak, illetve a tervek részét képezik, például a Mogyoródi út meghosszabbítása, az ez alatti 2,5 kilométeres főgyűjtőcsatorna megépítése és a Szentmihályi út kiszélesítése.

Jövő év elején pedig már meg is kezdődhetnek az Origo filmstúdió és az 1800 lakásos Toledo park építési munkálatai is. A volt növényolajgyár helyére pedig egy 4500 lakásos negyedet képzelnek.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 26. vasárnap
Emánuel
12. hét
Március 26.
A Lila nap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 26. 16:04