15 °C Budapest

Interneten hirdetnek az ingatlanosok

Pénzcentrum
2008. június 16. 08:15

Az internet elterjedése alapjaiban változtatta meg az ingatlanos cégek hirdetési stratégiáját. Felmérések szerint az online hirdetések aránya eléri a 80 %-ot, a maradék 20 %-on osztozik a nyomtatott sajtó. A katalógusok és a szórólapok mellett a helyi magazinok részesedése a legjelentősebb - írja a Napi Gazdaság.

A gyenge ár/érték arány miatt az országos napilapok már kevésbé népszerűek, mint korábban, az érdeklődők száma olyan csekély, hogy ezt a költséget csak nagyobb irodák engedhetik meg maguknak. A papíralapú hirdetési felületek között meg kell említeni a közvetítő cégek saját lapjait is.

Vidéken másfél évvel ezelőtt még a nyomtatott lapok uralták a piacot, de azóta megfordult a piac és az online felületek vették át a vezető szerepet. Az internetes hirdetések folyamatosan drágulnak, ezért bizonyos esetekben egy újságban történő alkalmi megjelenés akár olcsóbb is lehet.

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 26. vasárnap
Emánuel
12. hét
Március 26.
A Lila nap
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2023. március 26. 16:04