Parkoljon az erkélyen!

Pénzcentrum
2008. május 9. 09:15

Car Loft - Újdonság Németországból: ha elege van már a fővárosban zajló parkolási mizériából és az irreálisan magas parkolási díjakból, akkor parkoljon a lakásban vagy az erkélyen. Ma már ezt is lehet. Nézzék csak...

Fáradtan hazaérkezik a munkából, alig várja, hogy elfeküdjön a kényelmes kanapéján, de a ház előtt szokásosan nincs parkolóhely. Idegesen körözik az épület körül, pedig már lélekben a TV-t nézi? Nagy bevásárlás után szatyrokkal megpakolva ingázik a lakás és a garázs között? Szeretné egyetlen egyszer a lakásig kísérni szíve hölgyét?

Vallja be, megfordult már a fejében, hogy jó lenne, ha a lakásban parkolhatná le az autóját. Hát, most itt a lehetőség. Két német építész, Manfred Dick és Johannes Kauka megtervezte és kivitelezte az első autó liftet, és ezzel együtt a Car Loft lakóparkot, ahol a családtagokon túl, a családi verdának is kialakítottak néhány négyzetmétert.

Tovább a teljes cikkre...

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 22. szerda
Beáta, Izolda
12. hét
Március 22.
A víz világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?