Januártól 5-10 százalékkal többet fizethetünk gázra!

Pénzcentrum
2007. december 4. 10:00

A kormány a nemzetközi áremelkedésre hivatkozva januártól emeli a gáz árát is, ám az ellenzék szerint a döntés megalapozatlan, ráadásul a korábbi nemzetközi árcsökkenések esetén a kormány nem csökkentette a gázárakat - írja a Magyar Hírlap.

Azok esetén, akik nem kapnak támogatást, körül-belül 5 százalékos emelkedésre lehet számítani, miközben a támogatottak esetén ez elérheti a 8-11 százalékot is. Ennek az az oka, hogy nem csak az ára változnak, hanem a támogatási rendszer is.

A támogatások iránti kérelmek már érkeznek, a legtöbb igénylés eddig a Dél-Alföldön található megyékből érkezett. Összesen a Magyar Államkincstárhoz beérkezett kérelmek száma november 23-ig elérte a 110 ezret, a dél-alföldi régió ebből 39 ezret.

A MÁK eddig minden olyan családnak kipostázta az igénylőlapot, aki idén is kapott támogatást. Az új igénylők pedig a lakóhelyük szerinti kincstári irodákban, vagy az önkormányzat ügyfélszolgálatán kérhetnek igénybejelentőt, de egyszerűbben is megoldható a dolog, ugyanis már internetről is letölthető, a Magyar Államkincstár és a Szociális és Munkaügyi Minisztérium honlapjáról...

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?