6 °C Budapest

Meglepő és mulatságos: gázár támogatás nélkül

Pénzcentrum
2007. január 5. 08:30

Eddig több mint 1,2 millióan igényeltek gázártámogatást. Korántsem biztos azonban, hogy mindannyian nyugodtan nézegethetik majd februárban az év első hónapjáról érkező gázszámlájukat. Elképzelhető ugyanis, hogy a hibátlanul kitöltött igénylőlap és a betartott határidő ellenére semmilyen támogatást nem írnak majd jóvá a számlán - írja a Napi Gazdaság.

Korántsem biztos ugyanis, hogy a társaságok végezni tudnak a megújuló számlázási rendszer miatt szükségessé váló informatikai és infrastrukturális fejlesztésekkel. A szolgáltatók képviselői a lapnak kiemelték azonban, ha így is történne, a támogatás akkor sem veszik el, hiszen ha március 31-ig beérkezik az igénylés, akkor visszamenőleg, január 1-jétől érvényesítik a szubvenciót.

A támogatási rendszerhez kapcsolódó szoftverfejlesztés költsége a szolgáltatóknál országos szinten több száz millió forintra rúg, s a cégeknél összességében további jelentős létszámbővítést is szükségessé tesz. Ebből adódóan nem csak egyszeri kiadásról, hanem tartós költségnövekedésről van szó.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 26. szombat
Virág
47. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
Private Investor Day 2022/2.
Vegyen részt INGYENESEN a PID2022 kóddal!
EZT OLVASTAD MÁR?