3 °C Budapest

75 ezerért eladja a fejed fölül a házat a Tesco!

Pénzcentrum
2007. július 3. 13:00

A világ második legnagyobb kiskereskedője, a brit Tesco a jelek szerint továbbra sem áll le tevékenységi palettájának szélesítésével, legújabb vállalkozásként ugyanis az ingatlanközvetítői piacot vette célba a szigetországban.

A Tesco egy webes felületen bármely magánszemély számára lehetőséget biztosít, hogy elhelyezze hirdetését, rendelkezésre bocsát egy Tescós Eladó táblát, amit ki lehet helyezni az ingatlanra, valamint online és telefonos szolgáltatása révén az érdeklődők és ajánlatok kezelését is megkönnyíti.

Míg a brit piacon tevékenykedő közvetítők 1-3%-os jutalékért dolgoznak, addig a Tesco 199 fontot kér szolgáltatásaiért.

A hírek szerint a Tesco a Fish4Homes ingatlangyűjtő oldallal működik együtt, számos piaci szereplő ugyanis kikosarazta, mivel sokan abból élnek, hogy csak az ingatlanközvetítők hirdetéseit jelenítik meg díj ellenében, magánszemély eladók ajánlataival így nem vegyülhet az általuk megjelenített tartalom.

A Tesco.com vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy modelljük megvalósításával több piaci szereplő is próbálkozott már, eddig azonban senkinek nem sikerült maradandót alkotni a piacon lévő közvetítők ellenállása miatt. A Tesco vélhetően piaci pozícióját és márkanevét kihasználva nagyobb sikerrel járhat.

Ez lenne a magyarok új őrülete: hasznos hobbi törhet be a piacra

Most néhány kattintással bárki madárodú örökbefogadóvá válhat - ezzel bepillantást nyerve tollas barátaink magánéletébe.

Új őrület hódít a magyarok körében: teljesen rákattantak ezekre az italokra

A hazai kézműves sörök világa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedben - a sörkedvelők legnagyobb örömére.

Magyarok milliói vágják maguk alatt a fát: csúnyán ráfizethet, aki így fűt 2022 telén

A téli időszakban, fűtésszezonkor az ország légszennyezettségének mintegy 83-85 százalékáért felelős a lakossági fűtés.

Megszólalt a magyar befektetési guru: a profit ne a cél, hanem az eszköz legyen

A panelbeszélgetésen megvitatták, hogy mi számít a befektetőnek, mi a fejlődés alapja, illetve hogy mi az alapja a hazai vállalkozásoknak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. november 28. hétfő
Stefánia
48. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?