Új lakáshoz új autó dukál - Ingatlanosok észbontó akciói

Pénzcentrum
2006. december 27. 13:00

Úszómedencéről vagy új autóról álmodsz, de minderről le kell mondanod a saját lakáshoz jutás érdekében? Többé nem kell választanod, legalábbis, ha az Egyesült Államokban szeretnéd mindezt megtenni. De vajon a jótékonykodás vagy a kétségbeesés beszél az óriási akciókból, amelyekkel a tengerentúli beruházók csábítanak?

Az eddig stagnáló, s nemrégiben csökkenésnek induló lakásárak hatása igencsak nagy bajba kerültek az ingatlan boomot teljes mértékben kihasználni kívánó ingatlanfejlesztők, akik az erős túlkínálattal bíró piacon egyre mélyebbre mennek az akciók sűrűjében, hogy valamelyest előtérbe kerülhessenek.

Egy idén szeptemberben készült felmérés szerint a tavalyi 58 százalékhoz képest 77 százalékra azon vállalkozások aránya, amelyek valamint eladásösztönző eszközt használva próbálják megőrizni piaci részesedésüket vagy megszabadulni az elkészült lakásoktól.

A leggyakrabban előforduló akciókban kedvezményes finanszírozási feltételekkel vagy bizonyos belső munkálatok költségeinek átvállalásával próbálják vásárlásra ösztönözni a lakást keresőket, de előfordul az is, hogy egy teljesen felszerelt konyha, szabad úszómedence használat vagy egy új autó szerepel "mézesmadzagként" a hirdetésekben.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 24. hétfő
Iván
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm