3 °C Budapest

A pénzügyminiszter helyreigazítást kért a Magyar Nemzettől

Pénzcentrum
2005. augusztus 26. 15:30

Veres János pénzügyminiszter a tegnapi napon helyreigazításra szólította fel a Magyar Nemzet című napilapot - áll a Pénzügyminisztérium (PM) közleményében.

A napilap az elmúlt hét során több alkalommal közölt megalapozatlan információkat a pénzügyminiszterről a magyar nemzeti légitársaság értékesítésére kiírt pályázattal összefüggésben - véli a tárca. A PM szerint nyilvánvaló, hogy a miniszter személyét érintő állítások alaptalanok, azok célja kétes politikai előnyökért cserébe a pénzügyminiszter jóhírének kikezdése.

Személyhez fűződő jogainak védelme érdekében a pénzügyminiszter helyreigazítási kérelmében azt igényli, hogy a napilap tegye közzé azokat a tényeket, amelyek a híradásaiban valótlanul szerepeltek, továbbá közölje a valós tényeket.

A pénzügyminiszternek szándékában áll megtenni a megfelelő lépéseket azokkal a személyekkel szemben is, akik a napilapban megjelent valótlan állításokat felhasználva nagy nyilvánosság előtt kísérelték meg a lejáratását.

Veres János a rágalmazó hírek megjelenése után már tájékoztatta a nyilvánosságot arról, hogy komolyan vizsgálja azoknak az eszközöknek az igénybe vételét, amelyek a jóhírének csorbítóival szemben elégtételül szolgálhatnak.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Magyar Nemzet korábban Veres János Pénzügyminiszter illetve a Malévre ajánlatot adó Airbridge Magyaroszág Rt. kapcsolatát vizsgálta. A Magyar Nemzet cikkében Leonov Péter, a Malévra ajánlatott tevő AirBridge igazgatósági tagjának és Veres Jánosnak a személyes kapcsolatát boncolgatta.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 31. kedd
Marcella
5. hét
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?