2019. november 20. szerda Jolán

Kifakadt Vajna Tímea: zokogva árverezi Andy személyes tárgyait


Andy Vajna özvegye elárverezi néhai férje filmes relikviáit, műtárgyait és személyes tárgyait is egy december eleji nagyszabású aukción. Sok különlegesség találhat gazdára: filmes kellékek, és exkluzív fotók, Munkácsy-festmény, és még Andy Vajna máig szivarszagú autója is. A befolyt összegek egy része jótékony célra lesz fordítva. 

Vajna Tímea, miközben bejelentette az árverést a Tv2 Mokka című műsorában, többször sírva fakadt. Olyan személyes és nagy értékű tárgyaktól kell megválnia, mint a Die Hard és Rambo című filmek egyedi forgatási képei, Rambo kései és más filmes relikviák, műtárgyak vagy a férje még mindig szivarszagú autója. A tárgyakat egy időre ki is állítják.

Az özvegy arról is beszélt, hogy a több mint kétszáz tárgyat maga válogatta ki, de nehéz volt meghatározni a kikiáltási árakat. A befolyt összeg egy részét pedig egy kardiológiai gyerekosztály kapja majd. 

Vajna Tímea úgy érzi, "beleragadt a gyászba", így hiába nehéz megválnia ezektől a személyes tárgyaktól, szükségét érzi ahhoz, hogy továbblépjen. Már a héten elutazik az USA-ba, mivel úgy érzi, jobb lesz neki, ha visszamegy, de nem is akarja sajnáltatni magát. 

Senkinek nem kívánom, amit csináltak velem, közeli barátok, meg ez az egész biznisz dolog

- tette hozzá. 

Jól jönne 4 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 4 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 69 895 forintos törlesztővel a CIB Bank (THM 8,17 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank (72 095 Ft/hó; THM 9,96%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az OTP (80 275 Ft/hó; THM 13,79 %) ajánlata, de érdemes megnézni az K&H és az Erste ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Így segíti mellőzött pályatársait a Mi kis falunk sztárja
Egymást érik az új magyar fikciós tartalmak, melyeknek szükségük van színészekre.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS