15 °C Budapest
Ő rabolta ki a Citibankot szerdán délelőtt +fotó

Ő rabolta ki a Citibankot szerdán délelőtt +fotó

2016. február 24. 11:53

Megvan, ki rabolta ki az Oktogonnál a Citibank fiókját szerdán délelőtt. A rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőt.

Keresik a rendőrök azt a férfit, aki a fővárosban, a VI. kerületi Oktogon téren szerda délelőtt kirabolta a Citibank fiókját. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon azt közölte, hogy délelőtt tíz óra körül egy férfi a bankfiókban fegyverrel vagy utánzatával fenyegetőzve felszólította az egyik alkalmazottat a bevétel átadására. Miután megkapta a pénzt, a férfi elmenekült. A rablásban senki nem sérült meg. A Pénzcentrum olvasója szerint rohamrendőröket is bevetettek az akcióban.


Az ismeretlen tettesről a BRFK fényképet tett közzé és kéri, hogy aki felismeri őt, információja van a tartózkodási helyéről vagy a bűncselekményről, jelentkezzen a rendőrség megadott elérhetőségein.


A Citibank ezt nyilatkozta az ügyről a Pénzcentrumnak:

Ma reggel bankrablás történt az Oktogon téri bankfiókunkban. Személyi sérülés nem történt az esemény során, dolgozóink és ügyfeleink biztonságban vannak, az anyagi kár kisebb mértékű. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az ügyfélszolgálat zavartalan műkődését minél előbb helyreállítsuk. Együttműködünk a nyomozóhatósággal az ügy mielőbbi felderítése érdekében.

 

NEKED AJÁNLJUK
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
EZT OLVASTAD MÁR?