14 °C Budapest

Hamarosan újabb levelet kaphatsz Orbán Viktortól

MTI
2013. április 16. 10:05

Folytatja a kormány a Magyarország jobban teljesít elnevezésű lakossági tájékoztató kampányát. A Magyar Közlöny hétfői számában megjelent kormányhatározat szerint ugyanis a közigazgatási miniszternek azonnali hatállyal kell gondoskodnia a minden magyarországi címre megküldendő tájékoztató anyag nyomdai előállításáról.

Az Orbán Viktor miniszterelnök által jegyzett kormányhatározat arról rendelkezik, hogy "az ország kiszolgáltatottságának csökkentése érdekében hozott döntések és az állampolgárok mindennapi életét segítő jóléti intézkedések hatásainak széles körű megismertetése érdekében" további tájékoztatás szükséges. Ezért arra kérte fel a közigazgatási és igazságügyi minisztert, hogy gondoskodjon azonnali hatállyal "valamennyi magyarországi címhelyre megküldendő - személyes adatot nem tartalmazó - tájékoztató anyagok nyomdai előállításával kapcsolatos feladatok ellátásáról".

Emellett a határozat azt is kimondja, hogy "a tárcavezető gondoskodik a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala útján a személyes adatokat nem tartalmazó küldemények címhelyekre való soron kívüli megküldéséről".

Orbán Viktor március elsején, a közrádió reggeli műsorában fogalmazott úgy, hogy "Magyarország jobban teljesít, mint a múltban, vagy mint más országok, de nem teljesít még elég jól". Később ez lett a kormány legújabb tájékoztató kampányának kulcsmondata. Óriásplakátokon, hirdetésekben mutatja be a kormány az elmúlt évek kormányzásának eredményeit.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. május 12. 21:06