Speciális számlacsomag: extra kedvezmények a vérbeli szurkolóknak

2011. március 9. 12:01

Nemcsak a tévéképernyőinkre furakodik a legnépszerűbb csapatsport a foci, de akár banki folyószámlacsomagunk is viselheti kedvenc csapatunk nevét. Banki díjaink meg egyenesen támogathatják kedvenc csapatunkat -írja a Which?.

A Britannia Bank termékei között megjelenő bankszámlák tulajdonosai a Sunderland AFC és a Everton FC csapatokat támogathatják. A termékek az eddig megszokott számlacsomagokra épülnek, de extra kedvezményt biztosítanak a focicsapatok szuvenír boltjaiban és a mérkőzések jegyeire. Persze a klubok is részesülnek bevételben számlanyitásonként.

A bank állítása szerint ezek a számlacsomagok könnyű módját teszik lehetővé a foci rajongóknak a pénzügyi teendőinek kezelésére, mindemellett támogathatják kedvenc csapatukat. Az angol piacon szétnézve ugyan találhatunk kedvezőbb ajánlatokat, de egy igazi szurkoló miért ne támogatná így is büszkén saját csapatát?

Ha nem vagyunk ilyen elhívatottak, akkor viszont kedvezőbb ajánlatokat is találhatunk. A hazai számlacsomagok között is nagy eltérések lehetnek, ezeket ugyanúgy érdemes mindig átnézni hasonló kezdeményezésekről hallva.

Tekintse át a legutóbbi számlakörképünket.

Tízezreket spórolhatsz a legjobb számlacsomaggal: bővült a nulla forintosok köre

Foci nem csak a bankszámlánk miatt lehet érték. A televíziós műsorszolgáltató tevékenységről szóló irányelv értelmében a társadalmi jelentőségű eseményeket nem lehet csak fizetős csatornákon közvetíteni. Az Európai Bíróság döntése értelmében a világbajnokság ilyen esemény, így annak megtekintése mindenkinek alapvető joga -írja a Napi Gazdaság.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Persze a döntés nem kedvez a szervezőknek, így jelentősen csökkenhet a rangos sportesemény bevétele. Talán még ők is rászorulhatnak egy angol mintára kiadott bankkártyára, ahol egyébként a Világbajnokság mellett az Európai Bajnokság is kiemelten hasznos besorolású rendezvény.

 

PC BLOGGER & PODCASTER
Bankmonitor  |  2022. május 19. 17:06
Ha jó jövedelemmel rendelkezünk, akkor is nagyon lényeges lehet a bankválasztás: az egyes pénzintéze...
Holdblog  |  2022. május 19. 16:24
Mindannyiunkat érint a pénzromlás, de más és más mértékben. Sajnos van, akinek a kenyér ára okoz gon...
MEDIA1  |  2022. május 19. 16:08
A hírportál szerint Lázár János egy bizonyos Építési és Beruházási MÚZEUM vezetője lesz. Erről erede...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 17. 19:41
Ma lezajlott a Magyar Telekom részvény-visszavásárlási aukciója, elköltötték a teljes erre szánt öss...
Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

Milliókat bukhat, aki így indít vállalkozást: jól meg kell gondolni, a KATA sem jó mindenre

Sokan alábecsülik, mennyire lényeges alaposan átgondolni, milyen vállalkozási és azzal együtt adózási formát válasszanak induló cégük számára.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 20. péntek
Bernát, Felícia
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?