14 °C Budapest

Fundamenta: alap, ahol jó dolgozni?

2010. november 11. 15:50

A Hewitt idén tizedik alkalommal végezte el a Legjobb Munkahely Felmérést Magyarországon, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hatodik éve indul a megmérettetésen. A 2010-es felmérésben a Hewitt összesen 148 vállalat több mint 30 ezer munkatársát és 700 felsővezetőjét kérdezte meg. Az iparági versenyben a pénzügyi szolgáltatók iparágában ismét - immár a második alkalommal - a Fundamenta szerezte meg az első helyet.

A kérdőív számos fontos témára fókuszált, a Fundamenta kiemelkedő mutatókat a tavalyi évhez hasonlóan a felső- és középvezetők elismertsége, valamint a munkakörnyezet kérdéscsoportokban tudott felmutatni. Ami a társaság menedzsmentje számára kiemelten fontos, hogy a munkatársak elkötelezettsége évről-évre emelkedik: a 2010-es érték tovább növekedett a már 2009-ben is magas 80%-os elkötelezettség-mutatóhoz képest. A idei 84%-os eredménnyel a Fundamenta még feljebb lépett a teljesítményzónában, ami azt jelenti, hogy a vállalat üzleti sikereinek és eredményeinek elérésében a dolgozói elkötelezettség rendkívül fontos szerepet játszik.

A munkatársak teljes mértékben azonosulnak az innovatív fejlesztői környezettel, a folyamatos változások aktív motorjai. A cég legnagyobb erőssége, hogy minden munkatárs hozzájárul a vállalat sikeréhez, és büszke munkahelyére. A Fundamentánál bátorítják az alulról jövő kezdeményezéseket, programokat, és kiemelt jelentőséget kap a belső karrierrendszer működtetése. A vállalat stabil értékrendszer mentén működik, ahol az értékeket a munkatársak is magukénak vallják. A közös családi rendezvények, a sportolás, az egészséges életmód támogatása kiemelt szerepet kap. A világos célok, a jó csapat, a folyamatos fejlődésre és kreatív gondolkodásra ösztönző egységes vezetés, a kellemes munkakörnyezet együttesen teszik a Fundamentát jó munkahellyé.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Hewitt felmérésen sikerült dupláznunk, és a pénzügyi szolgáltatók kategóriájában ismét elnyertük a Legjobb munkahely címet. Meggyőződésünk, hogy az ilyen elismerések annak a 13 éve tartó következetes, a minőséget középpontba állító munkának az eredményei, amellyel az otthonteremtés meghatározó szereplőjévé vált társaságunk. Az elmúlt 5 évben sikerült egy nagyon jó csapatot összekovácsolni, egy jól működő pénzintézetet létrehozni, amely a munkatársak, az ügyfelek és a tulajdonosok megelégedésére működik - fogalmazott Dr. Gergely Károly elnök-vezérigazgató.

Korábban: Száz százalék? Nem elszólás volt a vezérigazgatótól - a Fundamenta komolyan gondolja

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?