22 °C Budapest

Fundamenta: alap, ahol jó dolgozni?

2010. november 11. 15:50

A Hewitt idén tizedik alkalommal végezte el a Legjobb Munkahely Felmérést Magyarországon, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. hatodik éve indul a megmérettetésen. A 2010-es felmérésben a Hewitt összesen 148 vállalat több mint 30 ezer munkatársát és 700 felsővezetőjét kérdezte meg. Az iparági versenyben a pénzügyi szolgáltatók iparágában ismét - immár a második alkalommal - a Fundamenta szerezte meg az első helyet.

A kérdőív számos fontos témára fókuszált, a Fundamenta kiemelkedő mutatókat a tavalyi évhez hasonlóan a felső- és középvezetők elismertsége, valamint a munkakörnyezet kérdéscsoportokban tudott felmutatni. Ami a társaság menedzsmentje számára kiemelten fontos, hogy a munkatársak elkötelezettsége évről-évre emelkedik: a 2010-es érték tovább növekedett a már 2009-ben is magas 80%-os elkötelezettség-mutatóhoz képest. A idei 84%-os eredménnyel a Fundamenta még feljebb lépett a teljesítményzónában, ami azt jelenti, hogy a vállalat üzleti sikereinek és eredményeinek elérésében a dolgozói elkötelezettség rendkívül fontos szerepet játszik.

A munkatársak teljes mértékben azonosulnak az innovatív fejlesztői környezettel, a folyamatos változások aktív motorjai. A cég legnagyobb erőssége, hogy minden munkatárs hozzájárul a vállalat sikeréhez, és büszke munkahelyére. A Fundamentánál bátorítják az alulról jövő kezdeményezéseket, programokat, és kiemelt jelentőséget kap a belső karrierrendszer működtetése. A vállalat stabil értékrendszer mentén működik, ahol az értékeket a munkatársak is magukénak vallják. A közös családi rendezvények, a sportolás, az egészséges életmód támogatása kiemelt szerepet kap. A világos célok, a jó csapat, a folyamatos fejlődésre és kreatív gondolkodásra ösztönző egységes vezetés, a kellemes munkakörnyezet együttesen teszik a Fundamentát jó munkahellyé.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy a Hewitt felmérésen sikerült dupláznunk, és a pénzügyi szolgáltatók kategóriájában ismét elnyertük a Legjobb munkahely címet. Meggyőződésünk, hogy az ilyen elismerések annak a 13 éve tartó következetes, a minőséget középpontba állító munkának az eredményei, amellyel az otthonteremtés meghatározó szereplőjévé vált társaságunk. Az elmúlt 5 évben sikerült egy nagyon jó csapatot összekovácsolni, egy jól működő pénzintézetet létrehozni, amely a munkatársak, az ügyfelek és a tulajdonosok megelégedésére működik - fogalmazott Dr. Gergely Károly elnök-vezérigazgató.

Korábban: Száz százalék? Nem elszólás volt a vezérigazgatótól - a Fundamenta komolyan gondolja

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 17. 05:57
Egy csúcsszínvonalú Bel Air-i (Los Angeles, Kaliforna) kastély 87,8 millió dollárért szerepelt egy á...
MEDIA1  |  2022. május 16. 19:44
Starcz Ákos vezérigazgató megkeresésünkre azt mondta, szerinte ez nem kirívó egy ekkora szervezetben...
Kasza Elliott-tal  |  2022. május 14. 20:09
Havonta ránézek egyszer azokra a papírokra, amikből előbb vagy utóbb venni szeretnék. Általában a he...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 13. 07:35
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy munka miatt költöznöm kell, ezért arra gondoltam, hogy le...
Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?