25 °C Budapest

Havi háromszázezer, ezer évig

2010. június 24. 14:02

Minden idők második legnagyobb lottónyereménye születhet meg szombaton, elérve a 3 milliárd forintos álomhatárt. 27 hete nem volt telitalálos az Ötöslottón, a nyeremény azóta halmozódik és várhatóan hatmilliónál is több lottószelvényt töltenek ki a pénzre vágyakozók. Ez kétharmaddal több, mint egy átlagos héten.

Ha labdarúgópályára pakolnánk a nyeremény tízezreseket, kis híján a pálya fele pénzzel lenne fedve. Ha pedig egymásra helyeznénk a bankjegyeket, a pénzoszlop húszegynéhány kapumagasságot tenne ki.

Bakiparádé! Könnyfakasztó lottósorsolások (videóval) Kattints!

A tízezresek, hosszában kirakva bőven meghaladnák a klasszikus maratoni futás 42 195 méteres távját. Egy átlagos falu teljes népessége - csecsemőktől az aggastyánokig -, háromezer ember milliomos lehetne.

Vásárolhatnánk rajta (ha az öröm elvenné az eszünk) ezer jó minőségű személygépkocsit, vagy háromszázat a luxuskategóriából. Telne kétszáz megfelelő méretű, jó állapotú városi lakásra, illetve (tájegységtől függően) három-négyszáz vidéki családi házra.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Milliárdok a lottón - Hogy is volt ez régen? Kattints!

Fizethetnénk egy-egy korsó sört Magyarország teljes lakosságának. S ezer évig kellene élnünk, hogy havi 300 ezer forintos életjáradék formájában, kamataival együtt, feléljük a nyereményt.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. június 25. 22:06
A még februárban betiltott Szputnyik és RT (Russia Today) különböző propagandacsatornáin túl az Euró...
Holdblog  |  2022. június 25. 12:12
Pénznyomtató jegybankok, infláció, kétségbeesett jegybankok… ez az elmúlt 12 év ciklusa (is) e...
KonyhaKontrolling  |  2022. június 24. 07:10
A kriptopiac jelenlegi teljesítménye miatt a bejegyzés nem érkezik jó időben, de most jutottam oda,...
Bankmonitor  |  2022. június 23. 15:45
A fogyasztói szokásaink természetszerűleg alakulnak a megváltozott gazdasági környezethez. A 2022-es...
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22