26 °C Budapest

Havi háromszázezer, ezer évig

2010. június 24. 14:02

Minden idők második legnagyobb lottónyereménye születhet meg szombaton, elérve a 3 milliárd forintos álomhatárt. 27 hete nem volt telitalálos az Ötöslottón, a nyeremény azóta halmozódik és várhatóan hatmilliónál is több lottószelvényt töltenek ki a pénzre vágyakozók. Ez kétharmaddal több, mint egy átlagos héten.

Ha labdarúgópályára pakolnánk a nyeremény tízezreseket, kis híján a pálya fele pénzzel lenne fedve. Ha pedig egymásra helyeznénk a bankjegyeket, a pénzoszlop húszegynéhány kapumagasságot tenne ki.

Bakiparádé! Könnyfakasztó lottósorsolások (videóval) Kattints!

A tízezresek, hosszában kirakva bőven meghaladnák a klasszikus maratoni futás 42 195 méteres távját. Egy átlagos falu teljes népessége - csecsemőktől az aggastyánokig -, háromezer ember milliomos lehetne.

Vásárolhatnánk rajta (ha az öröm elvenné az eszünk) ezer jó minőségű személygépkocsit, vagy háromszázat a luxuskategóriából. Telne kétszáz megfelelő méretű, jó állapotú városi lakásra, illetve (tájegységtől függően) három-négyszáz vidéki családi házra.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Milliárdok a lottón - Hogy is volt ez régen? Kattints!

Fizethetnénk egy-egy korsó sört Magyarország teljes lakosságának. S ezer évig kellene élnünk, hogy havi 300 ezer forintos életjáradék formájában, kamataival együtt, feléljük a nyereményt.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 16. szerda
Jusztin
24. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?