A Sopron Bank megújítja meglévő fiókjait

2010. április 8. 16:02

A Sopron Bank terjeszkedését már befejezte, most azonban meglévő fiókjait bővíti. A győri fiók a tavalyi év során új épületbe költözött, melyet idén a veszprémi fiók követ. A bővítés során a veszprémi fiók az Óváros térről a város központjában található Szabadság térre, egy új épületbe költözött.

Mag. Thomas Radil, a Sopron Bank ZRt. vezérigazgatója elmondta, hogy a bank a nehéz gazdasági környezet ellenére is állandó növekedést mutat. "A meglévő fiókhálózatunkba történő beruházásokkal előnyre szeretnénk szert tenni; ezen kívül a veszprémi az egyik legfontosabb fiókunk, és az csak hasznunkra válhat, hogy az új fiókban több helyiség áll rendelkezésre a minőségi tanácsadás megteremtése érdekében" - fűzte hozzá Radil úr.

Debreczenyi János (Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere), Dr. Hochmann András (a GRAWE Életbiztosító Zrt. Vezérigazgatója), Andrea Maller-Weiß (a HYPO-BANK BURGENLAND AG igazgatója), Thomas Radil (a Sopron Bank elnök-vezérigazgatója), Szabó Péter (a Sopron Bank veszprémi fiókigazgatója) nyitotta meg ünnepélyesen az új bankfiókot

A Sopron Bank célcsoportját a nyugat-magyarországi mikro-, kis- és középvállalkozások valamint magánszemélyek képezik (Sopron 2 fiók, Győr, Szombathely, Keszthely, Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Székesfehérvár, Veszprém, Kőszeg, Sárvár, Mosonmagyaróvár, Körmend, Balatonfüred, Pápa, Siófok, Ajka, Tatabánya, Budapest II. és V. ker.). Az anyavállalat, a Bank Burgenland fiókhálózatával együtt az egész pannon régióban - Bécstől Budapestig - az ügyfelek rendelkezésére állnak.

A bank fő tevékenységét a beruházási és projekthitelek képezik. A magánszemélyeknél a megtakarítások és a befektetési termékek egyre nagyobb jelentőséget kapnak. A retail termékek, mint az Internet Banking, az SMS-szolgáltatások, és a GRAWE-biztosítási szolgáltatások az ügyfelek kényelmét szolgálják.

Jelen pillanatban a Bank 190 munkatársat foglalkoztat, amelynek több mint fele Sopronban, a Központban dolgozik. Az Ügyfeleknek különösen nagy előnyt jelentenek a gyors és rugalmas szolgáltatások, ami a lapos szerkezeti struktúrából és a tulajdonosok közelségéből adódik. A Sopron Bank a 2009-es év végi mérlegfőösszegét az előző évihez képest körülbelül 18%-kal, 299 millió EUR (81 milliárd HUF) összegre növelte. A hitelállomány mértéke 2009 decemberében 263 millió EUR (72 milliárd HUF), a betétállomány pedig 72 millió EUR (20 milliárd HUF).

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 27. 18:03
Nagy hibák. Karrierje valamely pontján minden makrobefektetővel megesik, hogy hatalmasat téved. Talá...
MEDIA1  |  2022. május 27. 17:58
Hatalmas LED-fal, kiterjesztett valóság és új adástervező rendszer a TV2-nél.
Összkép  |  2022. május 27. 15:07
Közeledik a nyári szünet, sokan az utolsó jegyeiket szerzik ebben az új normálisban, egy világjárván...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?