Eldrogozta a nyereményét a tinédzser lottónyertes

2009. augusztus 31. 12:02

Alig néhány év kellett egy brit tinédzsernek, hogy fenekére verjen a lottónyereményének, 1,9 millió fontnak, mely akkori árakon nagyjából 684 millió forintnak felelt meg.

Callie Rogers története egy jó példa a rossz példára. Az akkor alig 16 éves tinilány 2003-ban 1,9 millió fontot nyert a brit lottó jackpot-nyereményén, de a pénzt nem tette el, inkább véget nem érő költekezésbe kezdett.

A családtagoknak vett házak, a drága ruhák és gyors autók mellett Callie Rogers saját bevallása szerint legalább negyedmillió fontot költött el kokainra. A lány barátai az utóbbi években egytől-egyig a kokain mámorában éltek, és idővel ő is rászokott. A dorg hatásaitól azonban nem hogy jobban érezte volna magát, de még inkább kiújult a depressziója, mellyel évek óta küzdött. Ennek köszönhetően Ms. Rogers háromszor is öngyilkosságot kísérelt meg.

A 22 éves kétgyermekes anya azóta túl van egy pszichiátrai kezelésen és már antidepresszánsokat sem szed, de állítja, jobb szerette volna, ha egyáltalán nem nyer a lottón. Igaz, mostanra nagyjából úgy is érezheti magát, hiszen állítása szerint az 1,9 milliós nyereményből alig 20 ezer font maradt az egyik számlán, semmi több.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 20. hétfő
Friderika
38. hét
Szeptember 20.
A gyermekek világnapja
Szeptember 20.
Biztosítási világnap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?