-2 °C Budapest

OTP Magánnyugdíjpénztári nyereményjáték: tagmegtartás a lényeg

Pénzcentrum
2009. június 12. 11:17

Elindult az OTP Magánnyugdíjpénztár Platina Programja, melynek keretében kedvezményeket lehet igénybe venni, különleges nyereményjátékokon lehet részt venni, és értékes ajándékokat lehet nyerni.

A kialakult pénzpiaci helyzet miatt sokan teszik fel a kérdést, hogy: a válsággal az időskori éveinkre bebiztosított stabil anyagi háttér meginog? Érdemes így egyáltalán öngondoskodni? Az OTP Pénztárak válasza egyértelmű: igen, érdemes. Mindezek érdekében indította útjára a Platina Programot, amellyel a tagok figyelmét szeretné felhívni arra, hogy érdemes az OTP Magánnyugdíjpénztárnál öngondoskodniuk. A programban minden olyan OTP magánnyugdíjpénztári tag részt vehet, aki legalább 6 hónapja tagja a pénztárnak. A programba a www.megerihozzanktartozni.hu oldalon lehet regisztrálni.

"A Platina Programmal is szeretnénk a tagok figyelmét felhívni arra, hogy érdemes OTP Magánnyugdíjpénztári tagnak lenniük. A demográfiai trendek negatív társadalmi-gazdasági hatásai egyre nyilvánvalóbbak a mindennapokban is. A társadalom elöregedése miatt egyre kevesebb fiatalnak kell eltartania egyre több nyugdíjast. A felosztó-kirovó nyugdíjrendszer problémáit csak az állam nem tudja megoldani, éppen ezért elengedhetetlen, hogy a lakosok minél tudatosabban készüljenek nyugdíjas éveikre, előtakarékoskodjanak, azaz tudatosan foglalkozzanak az öngondoskodás kérdésével. Még akkor is, ha vannak olyan évek, amikor nem csupán nyugdíjcélú, hanem egyéb befektetéseink is gyenge évet tudhatnak maguk mögött, mint most is, hosszú távon nincsen más megoldás az öngondoskodáson kívül. Reméljük, hogy a Platina Program hozzájárul ahhoz, hogy tagjaink körében még inkább népszerűsíthessük az öngondoskodást." - nyilatkozta Nagy Csaba, az OTP Magánnyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója.

A Platina Program keretén belül a tagok értékes nyeremények tulajdonosaivá válhatnak. A www.megerihozzanktartozni.hu oldalon történő regisztráció aktiválásával a Játékos a regisztrációért 5 pontot kap, ezen felül pedig minden egyes, az OTP Magánnyugdíjpénztárnál eltöltött teljes hónapért 1-1 pontot kap visszamenőlegesen (induló pontok). A pénztártagság kezdete a tagsági okirat keltezése. Az induló pontokat el lehet égetni (játékokon való részvétellel, nyereményjátékra való nevezéssel) és gyűjteni is lehet (pl: kvízek helyes megfejtésével). Az első 10 000 regisztráló egéralátétet kap ajándékba, amelyet postai úton juttat el az OTP Magánnyugdíjpénztár számukra, a regisztrációt követő legkésőbb 90 napon belül.

Amennyiben valaki átlép az OTP Magánnyugdíjpénztárba az átlépését 15 Platina ponttal jutalmazzuk és a regisztrációért is jár újabb 5 Platina pont. Ahhoz, hogy megkapja ezt a 20 Platina pontot, nem kell mást tennie, mint az OTP Magánnyugdíjpénztárba lépésétől számított egy hónapon belül regisztrálni a Platina Programba. A regisztrációjától kezdve a program minden szolgáltatását elérheti.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A rendszerben gyűjtött pontok a következő módokon használhatók fel:
• A www.megerihozzanktartozni.hu weboldalon meghirdetett aktuális nyereményjátékok segítségével, virtuális nevezési szelvények megvásárlásával.
• Az OTP Magánnyugdíjpénztár hivatalos kereskedelmi partnerszolgáltatóihoz szóló kedvezményes vásárlási jogosultság megváltásával.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2023. december 7. 19:40
A BVOP szerint a visszaéléseket és bűncselekményeket feltáró Átlátszó nevű oknyomozó műhely olyan ké...
Kiszámoló  |  2023. december 7. 12:09
Három hónapja írtam arról, hogy mennyire amatőr módon sebezhető az Államkincstár online felülete, sz...
Bankmonitor  |  2023. december 7. 08:18
A részletes jogszabály alapján számos, eddig homályos részletre derült fény a CSOK Pluszhoz kapcsoló...
Holdblog  |  2023. december 7. 06:13
Adott egy nyersanyagpiac, ahol két ország és lényegében két cég kontrollálja a globális kitermelés 5...
Vége az iskolai bántalmazásoknak? Magyar innováció segíthet megelőzni az ilyen eseteket

A zárkózott kamaszok ventilációjában segíthet egy, a mentális jóllétet támogató új hazai mobilapp, a Healmindset, amelyben a felhasználók chaten, anonim módon kaphatna támogatást.

Most bárki fillérekért lecsaphat Magyarország egyik legnagyobb kincsére: érdemes sietni, hamar elkapkodják

Bár a 20 ezer magyar méhész 1,2 millió méhcsaládja évente 25 ezer tonna mézet termel, Magyarországon az egy főre jutó mézfogyasztás mindössze 1 kg/év.

Ismered a Ferit? Milyen Ferit? Vadiúj főzelékbár hódíthatja meg Budapestet

Újabb gasztronómiai témájú sikersztori a Brancsnál: közösségi előfinanszírozásból nyithatja meg főzelékbárját az ötletgazda Szatmári Ferenc, azaz Főzelékes Feri.

Súlyos rendellenesség ütötte fel a fejét a magyar iskolákban: minden tizedik gyerek érintett

Október a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar, azaz az ADHD rendellenesség tudatosításának hónapja, amiben Magyarországon az iskoláskorú gyerekek 8-10 százaléka érintett.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. december 8. péntek
Mária
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem