OTP Magánnyugdíjpénztári nyereményjáték: tagmegtartás a lényeg

Pénzcentrum
2009. június 12. 11:17

Elindult az OTP Magánnyugdíjpénztár Platina Programja, melynek keretében kedvezményeket lehet igénybe venni, különleges nyereményjátékokon lehet részt venni, és értékes ajándékokat lehet nyerni.

A kialakult pénzpiaci helyzet miatt sokan teszik fel a kérdést, hogy: a válsággal az időskori éveinkre bebiztosított stabil anyagi háttér meginog? Érdemes így egyáltalán öngondoskodni? Az OTP Pénztárak válasza egyértelmű: igen, érdemes. Mindezek érdekében indította útjára a Platina Programot, amellyel a tagok figyelmét szeretné felhívni arra, hogy érdemes az OTP Magánnyugdíjpénztárnál öngondoskodniuk. A programban minden olyan OTP magánnyugdíjpénztári tag részt vehet, aki legalább 6 hónapja tagja a pénztárnak. A programba a www.megerihozzanktartozni.hu oldalon lehet regisztrálni.

"A Platina Programmal is szeretnénk a tagok figyelmét felhívni arra, hogy érdemes OTP Magánnyugdíjpénztári tagnak lenniük. A demográfiai trendek negatív társadalmi-gazdasági hatásai egyre nyilvánvalóbbak a mindennapokban is. A társadalom elöregedése miatt egyre kevesebb fiatalnak kell eltartania egyre több nyugdíjast. A felosztó-kirovó nyugdíjrendszer problémáit csak az állam nem tudja megoldani, éppen ezért elengedhetetlen, hogy a lakosok minél tudatosabban készüljenek nyugdíjas éveikre, előtakarékoskodjanak, azaz tudatosan foglalkozzanak az öngondoskodás kérdésével. Még akkor is, ha vannak olyan évek, amikor nem csupán nyugdíjcélú, hanem egyéb befektetéseink is gyenge évet tudhatnak maguk mögött, mint most is, hosszú távon nincsen más megoldás az öngondoskodáson kívül. Reméljük, hogy a Platina Program hozzájárul ahhoz, hogy tagjaink körében még inkább népszerűsíthessük az öngondoskodást." - nyilatkozta Nagy Csaba, az OTP Magánnyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója.

A Platina Program keretén belül a tagok értékes nyeremények tulajdonosaivá válhatnak. A www.megerihozzanktartozni.hu oldalon történő regisztráció aktiválásával a Játékos a regisztrációért 5 pontot kap, ezen felül pedig minden egyes, az OTP Magánnyugdíjpénztárnál eltöltött teljes hónapért 1-1 pontot kap visszamenőlegesen (induló pontok). A pénztártagság kezdete a tagsági okirat keltezése. Az induló pontokat el lehet égetni (játékokon való részvétellel, nyereményjátékra való nevezéssel) és gyűjteni is lehet (pl: kvízek helyes megfejtésével). Az első 10 000 regisztráló egéralátétet kap ajándékba, amelyet postai úton juttat el az OTP Magánnyugdíjpénztár számukra, a regisztrációt követő legkésőbb 90 napon belül.

Amennyiben valaki átlép az OTP Magánnyugdíjpénztárba az átlépését 15 Platina ponttal jutalmazzuk és a regisztrációért is jár újabb 5 Platina pont. Ahhoz, hogy megkapja ezt a 20 Platina pontot, nem kell mást tennie, mint az OTP Magánnyugdíjpénztárba lépésétől számított egy hónapon belül regisztrálni a Platina Programba. A regisztrációjától kezdve a program minden szolgáltatását elérheti.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A rendszerben gyűjtött pontok a következő módokon használhatók fel:
• A www.megerihozzanktartozni.hu weboldalon meghirdetett aktuális nyereményjátékok segítségével, virtuális nevezési szelvények megvásárlásával.
• Az OTP Magánnyugdíjpénztár hivatalos kereskedelmi partnerszolgáltatóihoz szóló kedvezményes vásárlási jogosultság megváltásával.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. október 2. 22:36
A 444 információi szerint hozzávetlegesen 3 milliárd forintba kerül az államnak, hogy átveszi a korm...
Bankmonitor  |  2022. október 2. 12:30
A befektetések és megtakarítások piacán is fontos hírek és újdonságok láttak napvilágot a héten. A B...
Holdblog  |  2022. október 2. 07:00
Archívumunkból (2020) Magyarországon a rendszerváltás utáni években kiépült egy hazai tulajdonb...
Kasza Elliott-tal  |  2022. szeptember 30. 22:01
Adtam és vettem is, és osztalékemelések is voltak, de alapveten most pénzt gyjtök a késbbi vásárláso...
Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 3. hétfő
Helga
40. hét
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?