20 °C Budapest

OTP Magánnyugdíjpénztári nyereményjáték: tagmegtartás a lényeg

Pénzcentrum
2009. június 12. 11:17

Elindult az OTP Magánnyugdíjpénztár Platina Programja, melynek keretében kedvezményeket lehet igénybe venni, különleges nyereményjátékokon lehet részt venni, és értékes ajándékokat lehet nyerni.

A kialakult pénzpiaci helyzet miatt sokan teszik fel a kérdést, hogy: a válsággal az időskori éveinkre bebiztosított stabil anyagi háttér meginog? Érdemes így egyáltalán öngondoskodni? Az OTP Pénztárak válasza egyértelmű: igen, érdemes. Mindezek érdekében indította útjára a Platina Programot, amellyel a tagok figyelmét szeretné felhívni arra, hogy érdemes az OTP Magánnyugdíjpénztárnál öngondoskodniuk. A programban minden olyan OTP magánnyugdíjpénztári tag részt vehet, aki legalább 6 hónapja tagja a pénztárnak. A programba a www.megerihozzanktartozni.hu oldalon lehet regisztrálni.

"A Platina Programmal is szeretnénk a tagok figyelmét felhívni arra, hogy érdemes OTP Magánnyugdíjpénztári tagnak lenniük. A demográfiai trendek negatív társadalmi-gazdasági hatásai egyre nyilvánvalóbbak a mindennapokban is. A társadalom elöregedése miatt egyre kevesebb fiatalnak kell eltartania egyre több nyugdíjast. A felosztó-kirovó nyugdíjrendszer problémáit csak az állam nem tudja megoldani, éppen ezért elengedhetetlen, hogy a lakosok minél tudatosabban készüljenek nyugdíjas éveikre, előtakarékoskodjanak, azaz tudatosan foglalkozzanak az öngondoskodás kérdésével. Még akkor is, ha vannak olyan évek, amikor nem csupán nyugdíjcélú, hanem egyéb befektetéseink is gyenge évet tudhatnak maguk mögött, mint most is, hosszú távon nincsen más megoldás az öngondoskodáson kívül. Reméljük, hogy a Platina Program hozzájárul ahhoz, hogy tagjaink körében még inkább népszerűsíthessük az öngondoskodást." - nyilatkozta Nagy Csaba, az OTP Magánnyugdíjpénztár ügyvezető igazgatója.

A Platina Program keretén belül a tagok értékes nyeremények tulajdonosaivá válhatnak. A www.megerihozzanktartozni.hu oldalon történő regisztráció aktiválásával a Játékos a regisztrációért 5 pontot kap, ezen felül pedig minden egyes, az OTP Magánnyugdíjpénztárnál eltöltött teljes hónapért 1-1 pontot kap visszamenőlegesen (induló pontok). A pénztártagság kezdete a tagsági okirat keltezése. Az induló pontokat el lehet égetni (játékokon való részvétellel, nyereményjátékra való nevezéssel) és gyűjteni is lehet (pl: kvízek helyes megfejtésével). Az első 10 000 regisztráló egéralátétet kap ajándékba, amelyet postai úton juttat el az OTP Magánnyugdíjpénztár számukra, a regisztrációt követő legkésőbb 90 napon belül.

Amennyiben valaki átlép az OTP Magánnyugdíjpénztárba az átlépését 15 Platina ponttal jutalmazzuk és a regisztrációért is jár újabb 5 Platina pont. Ahhoz, hogy megkapja ezt a 20 Platina pontot, nem kell mást tennie, mint az OTP Magánnyugdíjpénztárba lépésétől számított egy hónapon belül regisztrálni a Platina Programba. A regisztrációjától kezdve a program minden szolgáltatását elérheti.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A rendszerben gyűjtött pontok a következő módokon használhatók fel:
• A www.megerihozzanktartozni.hu weboldalon meghirdetett aktuális nyereményjátékok segítségével, virtuális nevezési szelvények megvásárlásával.
• Az OTP Magánnyugdíjpénztár hivatalos kereskedelmi partnerszolgáltatóihoz szóló kedvezményes vásárlási jogosultság megváltásával.

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 18. szombat
Diána
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?