Akció! 12 %-ot fizetnek a forintra, 6 %-ot az euróra!

Pénzcentrum
2009. március 10. 16:15

Könnyen kezelhető, kiszámítható és rugalmas megtakarítási megoldásokat kínál az FHB. A Biztos Betét névre keresztelt konstrukció 3, 6 és 12 hónapos futamidőre is választható. A forint lekötésekre akár 12 %-os az euró lekötésekre 6 %-os kamatot fizet a pénzintézet.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Forint lekötött betét

Az akciós forint betéti konstrukcióban a legkisebb leköthető összeg 100 ezer forint, a maximálisan elhelyezhető összeg nem korlátozott. A lekötéseket a bankfiókok mellett a telefonos ügyfélszolgálaton és az internet bankon keresztül is lehet kezdeményezni. Az akciós kamatok márciustól visszavonásig érvényesek, fontos tudnivaló, hogy az idő előtt felvett betétekre csak 1 %-os kamatot fizetnek.

Az akciós kamatok az első kamatperiódusra vonatkoznak, a betét a futamidő lejártát követően automatikusan újra lekötésre kerül normál, nem akciós 3, 6, vagy 12 hónapos betétlekötésben.

Euró lekötött betét

Az euró lekötött betétek által kínált 6 %-os kamat már 300 eurótól elérhető, a futamidő igény szerint 3,6 és 12 hónap között választható. Az akció keretében az egy ügyfél által maximálisan elhelyezhető betét összege nem korlátozott.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,9 százalékos THM-el, és havi 82 061 forintos törlesztővel fel lehet venni a Gránit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az MKB Banknál 3,21% a THM; a Raiffeisen Banknál 3,44%; a CIB Banknál és a Gránit Banknál 3,45%; míg az Unicredit Banknál 3,58%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A lekötés a forint lekötött betétekhez hasonlóan személyesen, telefonon, vagy interneten is kezdeményezhető. A lejárat előtt felvett betétekre 0,15 %-os kamatot fizetnek.

Presztízs betét, lojalitás program

A márciusban lejáró lekötések +0,25 %-os kamatprémium mellett 12,25 %-os kamattal újra elhelyezhetőek, amennyiben az ügyfél a lejáratot követő 10 munkanapon belül kezdeményezi a lekötést. A bank meglévő ügyfelei a lojalitás program keretében 6 hónapos lekötésre szintén évi 12,25% a kamatot érhetnek el. Az akcióban azok az ügyfelek vehetnek részt, akik a banknál jelzáloghitellel rendelkeznek és az elmúlt egy évben nem volt késedelmük, illetve azok, akik nem a bank ügyfelei, de a lekötéssel együtt lakossági számlacsomag szerződést is kötnek.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 26. kedd
Dömötör
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?