Akciós kamatra vadászol? - Segítünk!

Pénzcentrum
2006. július 11. 08:30

Akciós, mégis mindig van...akik továbbra is lekötött betétben látják a jövőt, azok számára érdemes lehet a szokásos havi körképünk mellett az akciós ajánlatokat is végigböngészni. Olvasóinknak igyekszünk segítséget nyújtani az alábbi táblázat segítségével, hogy könnyebb legyen rátalálni arra a bankra, mely a legjobban megfelel az egyedi igényeknek.Mindent összevetve elmondható, hogy az akciós ajánlatok többsége 2 hónapra szól, akad azonban a piacon 1 hónapos, de akár 2 éves konstrukció is.

Az akció sokszor különböző feltételekhez kötött, a legtöbbször ugyanis arra hivatott, hogy ügyfeleket szerezzen a banknak, valahol nyíltan a konkurens pénzintézetektől történő átcsábítással.

Mielőtt bármibe beleugranánk, nem árt utánanézni, hogy a feltételként megjelölt kötelezettségek teljesítése mennyibe is fog kerülni nekünk. (Adhatják ugyan az akció keretében ingyen a bankkártyát és lehet olcsó a számlavezetési díj, de nem árt azért megkérdezni, hogy az első akciós év után hogyan módosulnak a díjtételek. Kivéve persze, ha valaki gyakran vált bankot...)

 

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 22. szerda
Móric
38. hét
Szeptember 22.
Európai autómentes nap
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?