20 °C Budapest

Akciós kamatra vadászol? - Segítünk!

Pénzcentrum
2006. július 11. 08:30

Akciós, mégis mindig van...akik továbbra is lekötött betétben látják a jövőt, azok számára érdemes lehet a szokásos havi körképünk mellett az akciós ajánlatokat is végigböngészni. Olvasóinknak igyekszünk segítséget nyújtani az alábbi táblázat segítségével, hogy könnyebb legyen rátalálni arra a bankra, mely a legjobban megfelel az egyedi igényeknek.Mindent összevetve elmondható, hogy az akciós ajánlatok többsége 2 hónapra szól, akad azonban a piacon 1 hónapos, de akár 2 éves konstrukció is.

Az akció sokszor különböző feltételekhez kötött, a legtöbbször ugyanis arra hivatott, hogy ügyfeleket szerezzen a banknak, valahol nyíltan a konkurens pénzintézetektől történő átcsábítással.

Mielőtt bármibe beleugranánk, nem árt utánanézni, hogy a feltételként megjelölt kötelezettségek teljesítése mennyibe is fog kerülni nekünk. (Adhatják ugyan az akció keretében ingyen a bankkártyát és lehet olcsó a számlavezetési díj, de nem árt azért megkérdezni, hogy az első akciós év után hogyan módosulnak a díjtételek. Kivéve persze, ha valaki gyakran vált bankot...)

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?