2 °C Budapest

Szalad a vonat után a Szerencsejáték Zrt...

Pénzcentrum
2006. június 27. 09:00

Igaz, hogy a foci-vb elejéhez igazítva szerette volna beindítani a Szerencsejáték Zrt. a Tippmix online változatát, erre azonban csak hétfőn került sor, mivel az előkészületekkel nem végeztek az esemény kezdetéig. Az online Tippmix gyakorlatilag tartalmában megegyezik a papír-alapú játékkal.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Igaz, hogy a foci-vb elejéhez igazítva szerette volna beindítani a Szerencsejáték Zrt. a Tippmix online változatát, erre azonban csak hétfőn került sor, mivel az előkészületekkel nem végeztek az esemény kezdetéig. Az online Tippmix gyakorlatilag tartalmában megegyezik a papír-alapú játékkal - írja a Világgazdaság.

A fejlesztésekre mintegy 300 millió forintot fordított a társaság, így is nehéz lesz azonban utolérni az évek óta menetelő online irodákat, melyek együttesen éves szinten már több mint 7 milliárd forinton osztoznak.

Az állami cég száguldását fékezi a késői belépés mellett az is, hogy az odds-ok a törvényi háttér miatt alacsonyabbak, mint a külföldi online irodáknál. Igaz, utóbbiak esetében adózni kellene a nyeremény után, kérdéses azonban, hogy ezt mennyire tudják betartatni...

A Szerencsejáték Zrt. egymilliárd forintos pluszforgalommal számol az újításnak köszönhetően. A cég tavaly 10.9 milliárdos árbevételt ér el. A lemaradás mértékét jól jelzi, hogy hazánkban már a sportfogadásra költött pénz fele a neten talál gazdára...eddigre sikerült megjelenni a piacon.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. november 27. szombat
Virgil
47. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. november 27. 19:18