17 °C Budapest

Sikeres múlt , reményteljes jövő - a Fundamenta tervei

Pénzcentrum
2006. május 4. 10:30

Kirobbanó formában van a Fundamenta-Lakáskassza. A sikeres tavalyi év után az idén is merész terveket szövöget a menedzsment. A kiváló eredmények az egyre bővülő értékesítési csatornáknak köszönhető - mondta Gergely Károly elnök-vezérigazgató.

A Fundamenta-Lakáskassza Lakás-Takarékpénztár a múlt évi 162 milliárdról 190 milliárd forintra kívánja növelni az idén az új szerződések értékét - mondta Gergely Károly elnök-vezérigazgató. A Fundamenta múlt év végén összesen 440 ezer szerződést kezelt, 543,5 milliárd forint összegben. A szerződéses összeg - ebben a megtakarítás, az állami támogatás és a hitel is szerepel - növekedése az elmúlt évben 14,5 százalékot tett ki, és elérte a 162 milliárd forintot. Az új szerződések száma csaknem 28 ezer volt.

A betétállomány nagysága - amit a pénztár befektet - 82,6 milliárd forintot tett ki március végén. A pénztár múlt évi adózás előtti eredménye 331 milliárd forint volt, több mint duplája a 2005. évinek. A 280 milliárd forintos adózott eredmény viszont csaknem háromszorosa az egy évvel korábbinak.

A többrétegű és gyorsan bővülő értékesítési csatornákkal magyarázta az elért eredményeket szerdán Gergely Károly, a lakás-takarékpénztár elnök-vezérigazatója. A pénztár ugyanis saját, mintegy 110 tagú személyibankár-hálózatával jelentős méretű hálózatot üzemeltető kereskedelmi bank, biztosító és takarékszövetkezet, valamint a Magyar Posta segítségével értékesíti szerződéseit és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat.

Az elnök felhívta a figyelmet arra, hogy április 3. óta az interneten akár 10 perc alatt is meg lehet kötni a Fundamenta lakás-takarékpénztári szerződéséit. A szerződéskötés a Fundamenta és a T-Online által közösen üzemeltetett "[origo] lakáskassza" néven elérhető internetes oldalon lehetséges. Az indulás után már meg is született az első nyolc szerződés.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az internetes oldalon jelenleg mind a négy Fundamenta-termék elérhető, a Gyors, a Rövid, a Normál és a szabad felhasználási céllal is köthető úgynevezett Hosszú módozat. A termékek befektetési szempontból is előnyösek, mert a magas állami támogatás és a Fundamenta által fizetett kamat jó hozamot biztosítanak a befizetésekre.

Más interneten keresztül értékesített szolgáltatástól eltérően a Fundamenta szerződéseinél még személyazonosításra sem kell a bankfiókba bemenni. A kitöltött és kinyomtatott szerződést előre egyeztetett időpontban - díjmentesen - futárral juttatjuk el a megadott címre. Ekkor történik meg a szerződés aláírása.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?