21 °C Budapest
Ennyit kereshet Majka az X-Faktor műsorvezetőjeként: visszatér az RTL-hez?

Ennyit kereshet Majka az X-Faktor műsorvezetőjeként: visszatér az RTL-hez?

2021. február 7. 15:01

A minap reppent fel a hír, hogy Majoros Péter, azaz Majka lehet az RTL Klub fő kiszemeltje, mint az X-Faktor új műsorvezetője. A Blikknek Majka nem erősítette meg a pletykát, ugyanakkor nem is cáfolta annak lehetőségét. Mint mondta, "semmilyen ajánlatot nem kaptam. De ha kaptam is volna, az időben kiderül". A bulvárlap megkeresésére az RTL Magyarország is kitérő választ adott:

Azt, hogy kivel dolgoznánk együtt, az illetővel és nem a sajtóval szeretjük megbeszélni

Majkához hasonlóan tehát az RTL sem cáfolta a közös munka lehetőségét. Egy azonban biztos, a rapper győztes szituációból indul. A Blikk információja szerint Majkának még élő szerződése van a TV2-vel, de hamarosan újra kell tárgyalnia azt. Erről a TV2-nél szűkszavúan annyit nyilatkoztak, hogy "Majka és a TV2 Csoport között kötött szerződés részletei üzleti titoknak minősülnek."

Az viszont bizonyos, hogy mivel Majoros Péter Majka jelenleg az egyik legnépszerűbb tévés műsorvezető itthon, így komoly bérpárbaj bontakozhat ki a két rivális tévécsatorna között. És, hogy ez konkrétan milyen nagyságrendet is jelenthet?

Nos, arról ugyan az RTL Klub soha nem ad ki információt, hogy mennyit keresnek a mentorok - ezt üzleti titokként kezelik -, azt viszont korábbi sajtóértesülésekből tudni lehet, hogy nagyságrendileg mekkora lehet ez az összeg. Több cikk is megjelent anno arról, hogy Tóth Gabinak 2013-ban 10 millió forintot hozott a konyhára a műsor, egy évvel később, 2014-ben pedig már 15 millió forintról írtak a lapok.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Azóta viszont eltelt 7 év. Azaz, ha nagyságrendileg ezekből az összegekből indulunk ki, akkor a bérpárbaj 15-20 millió forintról is indulhat, és iparági forrásaink is a bőven 20 millió feletti gázsit tartanák reálisnak a jelenlegi helyzetben. És ugyan ez nem havi fizetést jelent, hanem az egész műsorért jár a juttatás, így is megérheti Majkának újra visszatérni az RTL-hez. Kérdés, hagyja-e a TV2...

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2021.04.12 08:32
A Kormány a T/15395. számú törvényjavaslat benyújtásával a 25 év alatti fiatalok munkaerőpiaci részv...
hrdoktor  |  2021.04.12 06:28
Más függőséggel, az alkoholizmussal vagy a szerencsejáték-függőséggel ellenétben a munkamániát nagyo...
coachco  |  2021.04.09 20:02
Sokkal korábban ébredek, mint kellene. Kellene? Egy ideje jóformán bármeddig alhatnék, alig van regg...
legacykft  |  2021.04.09 18:00
Bő egy év pandémiás időszak után belátható közelségbe került a “nyitás”, a régi életünkhöz való viss...
kovacstunde  |  2021.04.05 09:06
  Az emberek többsége nem szereti, ha ellenőrizve vannak, mert azt személyes szabadságuk korlátozás...
NAPTÁR
Tovább
2021. április 12. hétfő
Gyula
15. hét
EZT OLVASTAD MÁR?