Ennyit kereshet Majka az X-Faktor műsorvezetőjeként: visszatér az RTL-hez?

2021. február 7. 15:01

A minap reppent fel a hír, hogy Majoros Péter, azaz Majka lehet az RTL Klub fő kiszemeltje, mint az X-Faktor új műsorvezetője. A Blikknek Majka nem erősítette meg a pletykát, ugyanakkor nem is cáfolta annak lehetőségét. Mint mondta, "semmilyen ajánlatot nem kaptam. De ha kaptam is volna, az időben kiderül". A bulvárlap megkeresésére az RTL Magyarország is kitérő választ adott:

Azt, hogy kivel dolgoznánk együtt, az illetővel és nem a sajtóval szeretjük megbeszélni

Majkához hasonlóan tehát az RTL sem cáfolta a közös munka lehetőségét. Egy azonban biztos, a rapper győztes szituációból indul. A Blikk információja szerint Majkának még élő szerződése van a TV2-vel, de hamarosan újra kell tárgyalnia azt. Erről a TV2-nél szűkszavúan annyit nyilatkoztak, hogy "Majka és a TV2 Csoport között kötött szerződés részletei üzleti titoknak minősülnek."

Az viszont bizonyos, hogy mivel Majoros Péter Majka jelenleg az egyik legnépszerűbb tévés műsorvezető itthon, így komoly bérpárbaj bontakozhat ki a két rivális tévécsatorna között. És, hogy ez konkrétan milyen nagyságrendet is jelenthet?

Nos, arról ugyan az RTL Klub soha nem ad ki információt, hogy mennyit keresnek a mentorok - ezt üzleti titokként kezelik -, azt viszont korábbi sajtóértesülésekből tudni lehet, hogy nagyságrendileg mekkora lehet ez az összeg. Több cikk is megjelent anno arról, hogy Tóth Gabinak 2013-ban 10 millió forintot hozott a konyhára a műsor, egy évvel később, 2014-ben pedig már 15 millió forintról írtak a lapok.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Azóta viszont eltelt 7 év. Azaz, ha nagyságrendileg ezekből az összegekből indulunk ki, akkor a bérpárbaj 15-20 millió forintról is indulhat, és iparági forrásaink is a bőven 20 millió feletti gázsit tartanák reálisnak a jelenlegi helyzetben. És ugyan ez nem havi fizetést jelent, hanem az egész műsorért jár a juttatás, így is megérheti Majkának újra visszatérni az RTL-hez. Kérdés, hagyja-e a TV2...

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2023.02.06 07:49
Kell-e tudás? És hogy szerezzük meg? És a gyerekeinknek hogyan adjuk át, ha bennünk megvan? Pláne, h...
hrdoktor  |  2023.02.06 06:28
A C-vitamin a legelső, legismertebb, legnépszerűbb táplálékkiegészítő, amely szinte minden család há...
legacykft  |  2023.02.03 17:49
A cégalapítók egyik legnagyobb kihívása, mikor a vállalat életében elérkezik az ügyvezetői szék átad...
perfekt  |  2023.02.03 09:59
A cikksorozat első részében áttekintettük a társaságiadó-információkat tartalmazó jelentés összeállí...
laskainelli  |  2023.02.01 11:21
A rohanó világunkban könnyű szétcsúszni és túlvállalni magunkat, noha ennek az lesz az ára, hogy az...
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

NAPTÁR
Tovább
2023. február 7. kedd
Tódor, Rómeó
6. hét
Február 7.
A házasság hete
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?