14 °C Budapest
Jókora napidíjért őrülnek meg a TV2 sztárjai

Jókora napidíjért őrülnek meg a TV2 sztárjai

2016. július 20. 16:32

Indul az Ezek megőrültek! új évada ősszel, a forgatásokat viszont már megkezdték. A celebek legalább 30 ezer forintot keresnek naponta a forgatás alatt, ezért a pénzért egy mezőgazdasági dolgozó hat napot gályázik a tűző napon.

A TV2 műsorát Kasza Tibi és Cooky vezeti majd, és kiderült az is, hogy kik csinálnak magukból bohócot idén. A műsorban 24 celeb küzd majd egymással hármas csapatokban. Visszatérők és új arcok is lesznek az idei évadban, ami már biztos, hogy Mészáros Árpád Zsolt, Péter Sramek, Apáti Bence,  Berki Krisztián és Hódi Pamela is megőrül.

Ami az anyagiakat illeti, vélhetően túl nagy változás nem lesz a tavalyi évadhoz képest, akkor minimum 30 ezer forintot kerestek a celebek adásonként. Ez persze nem egységes ár: míg Pumped Gabo csak a minimumot kereste, addig Baukó Éva ennek dupláját, 60 ezer forintot kapott naponta a csatornától. Az egyik játékos nyilatkozott akkor egy bulvárlapnak, elmondta, hogy

átlagosan 40-60 ezer forint közötti napidíjat kapnak a szereplők. 

Ha egy csapat továbbjut, akkor a következő fordulóban is ugyanezért az összegért dolgozhat.

Egyetlen napért

Ha egy sztár csak a minimum napidíjat keresi meg, akkor is bőven túllépte azt az összeghatárt, ami ma napi átlagkeresetnek számít Magyarországon. Valójában nincs is olyan szektor, ahol naponta ennyi pénzt lehetne keresni, még a pénzügyesek és biztosítósok is alul maradnak.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Ne hagyjuk azt se figyelmen kívül, hogy bár elsőre igen kecsegtető a celebek napidíja, lesznek olyanok, akik csak néhány napot dolgoznak majd a műsorban. Tehát ezt a gázsit ne számoljuk havi 20 munkanappal. Az viszont mindenképp elgondolkodtató, hogy vannak, akik keményen dolgoznak 35 fokban a földeken napi ötezer forintért, míg a celebek vazelines padlón csúszkálnak a kamerák előtt ennek legalább a hatszorosáért.

NEKED AJÁNLJUK
Ennyit kereshet a TV2-nél Muri Enikő

Hamarosan indul a TV2 új műsora az Ázsia Expressz, amiben Muri Enikő is szerepelni fog. A közel 2 hónapos utazással csaknem 3 millió forintot kaszálhat...

HR BLOGGER
vezetoi-coaching  |  2021.05.17 17:06
„...Példás rend, vagy jó kedély? Példás rend vagy az öröm? Van a kötelesség érzése. De mi az első kö...
coachco  |  2021.05.17 13:56
Talán sokan érzik úgy mostanában, végre, kicsit mintha jobb lenne, talán túl vagyunk a nehezén. [.....
hrdoktor  |  2021.05.17 06:50
Kevésbé közismert, hogy az alváshiány hozzájárul a kóros súlytöbblet kialakulásához. [...] Bővebb...
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. május 18. kedd
Erik, Alexandra
20. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?