9 luxusszolgáltatás gazdagoknak, amiről még nem hallottál

2014. november 2. 13:00

A szupergazdagok életét nem csak a luxuskocsik, bejárónők és szakácsok teszik könnyebbé. Rengeteg olyan őrült szolgáltatás közül válogathatnak, amelyekről a legtöbben még nem is hallottak. Akad köztük azonban olyan is, amit szinte bárki igénybe vehetne - akár ingyen is.

Nemcsak a luxuslakások és méregdrága autók teszik könnyebbé a gazdagok életét. Számos olyan extra szolgáltatást vesznek még igénye a legvagyonosabbak, amelyekről sokan még csak nem is hallottak. Viszont vannak köztük olyanok is, amelyeket a hétköznapi emberek is igénybe vehetnek: személyi vásárló, hogy biztos a legjobb ruhadarabot vegyük meg, vagy éppen a prémium kártyákhoz járó díjmentes szolgáltatások.

1. Műtárgyak értékmegőrzési biztosítása

És nem, itt nem csak arra gondolnak, hogy ha egy földrengés vagy árvíz során megkárosodnának a többmilliós műtárgyak, akkor kifizetné a biztosító. Ha bármilyen természeti katasztrófa történne, vagy lázadások törnének ki, akkor egy TEK-szerű kommandót vagy helikoptert küldenének, hogy kimenekítsék az értékes vagyontárgyakat, és egy biztonságos helyre szállítanák.

2. Éjszakai dadák

A még szoptató szupergazdag kismamákat éjszakánként egy dada ébreszti fel, amikor szükséges, amikor pedig vége a szoptatásnak, akkor visszaviszi a babát és álomba is ringatja.

3. Teljeskörű szolgáltatást nyújtó utazási ügynökök

Nemcsak a repülőjegyeket vagy a szállodai szobákat foglalják le, hanem elintézik a vízumot és a valutaváltás is. Ha pedig bármilyen probléma merült fel az utazás során, akkor a légitársaság vagy a szálloda helyett elég csak az ügynököt felhívni, aki helyettünk intézkedik a panaszunk ügyében.

4. Karácsonyfa-stylist

Minden évben egy többmillió forintos karácsonyfát állítanak és díszítenek fel a lakás közepén, hogy aztán január elején ki is dobják.

5. "Személyi vásárló"

Rendben tartják a gardróbot, a ruhadarabokat egy adatbázisba is gyűjtik, ezenfelül pedig folyamatosan követik az aktuális trendeket. Évente kétszer leveszik a méreteket, és intézik a méretre szabást és a szabót.
Habár külföldön sokkal inkább elterjedtek a "személyi vásárlók", lassan idehaza is kezd begyűrűzni ez a szokás.

És nem csak a gazdagoknak: az egyik budai bevásárlóközpontban például ingyenesen lehet igénybe venni stylist segítségét, akik nemcsak személyes konzultáció keretén belül adnak tanácsokat, hanem a vásárlás során is velünk tartanak, de akár a ruhatárunk elemzését is rájuk bízhatjuk.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

6. Madame

A gazdagok yachtjain külön ember foglalkozik azzal, hogy az esti buli után a lányokat visszavigyék a partra, és újabbakat hozzanak a helyükre.

7. Privát mozi

Az országos premierrel egy időben a szupergazdagok a saját mozijukban, otthon nézhetik meg a legújabb filmeket. És ez már nem csak külföldön érhető el. Jelenleg is hirdetnek a főváros szívében egy olyan 90 négyzetméteres lakást, amelyben egy rendkívüli, klímás családi mozi is várja az új tulajdonost. Az irányár 37,3 millió forint.

8. Fűtött garázslejárók és járdák

Csak hogy ne kelljen várni arra, hogy a gondnok elsöpörje a havat. Nem is kell olyan messzire mennünk, hogy fűthető járdával és garázsbeállóval ellátott házat találjunk. Az Otthontérképen több fővárosi, debreceni és balatonendrédi otthont is kínálnak azoknak, akik télen nem szeretnének havat seperni.

9. Prémium bankkártyához kapcsolódó szolgáltatások

Elsősorban a külföldi prémium hitelkártyákhoz kapcsolódik számtalan díjmentes szolgáltatás, például repülőjegyek, esküvőszervezés, magánorvosi vizsgálat és konzultáció, vagy például egy alkalmazott, aki felveszi a kártya tulajdonosai helyett a gyerekeiket az iskolákból, különórákról.

Ugyanakkor a hazai prémium bankkártyákhoz is több külön szolgáltatás kapcsolódik, mint például exkluzív váróterem a Liszt Ferenc repülőtéren, vagy az autó lerobbanása esetén ingyen küldenek autómentőt, aki vagy a helyszínen megjavítja vagy elszállítja a legközelebbi javítóműhelybe.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
hrdoktor  |  2024.03.26 10:32
A stressz negatív hatásairól szinte mindenki hallott, de az eustressz, vagyis a pozitív stressz egés...
perfekt  |  2024.03.12 11:42
Az egészségbiztosítási pénzbeli ellátásainál előfordul, hogy a kérelmező több ellátást kap a jog sze...
coachco  |  2024.03.03 12:47
Most belegondolva abba, a Föld, föld...! című könyve után, hogy Márai távozása és az én ifjúkorom kö...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem