14 °C Budapest

Szexet ígértek a 86 éves bácsinak; kirabolták + videó

Pénzcentrum
2014. május 26. 20:02

Négy zalaegerszegi nő csalta fel egy lakásba az idős bácsit, ahol az egyikük közös fürdőzést ígért, majd fehérneműre vetkőzve terelte el a férfi figyelmét, miközben a többiek kifosztották.

A rendőrök három órán belül elfogták azt a négy zalaegerszegi nőt, akik a gyanú szerint 2014. május 21-én 11 óra körüli időben a buszpályaudvarhoz közeli presszóban megismerkedtek egy 86 éves celldömölki férfivel. Az idős bácsit intim kapcsolat reményében egy lakásba csalták fel, ahol az egyikük közös fürdőzést ígért, majd fehérneműre vetkőzve terelte el a férfi figyelmét, miközben a másik nő a zakójából több mint százezer forintot és valutát vett ki. Mindezek után a férfit távozásra szólították fel, aki ekkor már észlelte, hogy a pénzét ellopták.

A megszerzett pénzzel az egyik asszony fia egy pénzváltóba ment, ahol forintra váltotta a valutát, majd egy ismerősük lakásán éppen a pénzosztás közben fogták el őket a rendőrök. A nyomozók a pénz egy részét az egyik nő alsóneműjében találták meg. A négy nőt a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták őket ki. A terhükre rótt bűncselekmény elkövetését csak egyikük ismerte el.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya csoportosan elkövetett kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 38 éves F. Izabella, a 41 éves K. Gyöngyi, a 46 éves K. Tímea és a 60 éves Sz. Kamilla Bernadett zalaegerszegi lakosok ellen, akiket a zalaegerszegi nyomozók őrizetbe vettek és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2021.05.05 08:17
Durván még egy hónapunk van a számviteli beszámoló letétbe helyezési és közzétételi kötelezettség te...
hrdoktor  |  2021.05.03 06:38
Ha kihagyja a reggelit csökken a teljesítmény, a koncentrálóképesség, nő az esély az elhízásra és kü...
legacykft  |  2021.04.30 18:55
Van olyan ismerősöm, kollégám, aki – habár nincs rákényszerítve, mégis – rendszeresen önmaga próbál...
hrbonbon  |  2021.04.27 21:03
Egy nem teljesen friss, de nagyon érdekes cikkre bukkantunk az Industrial and Organizational Psychol...
kovacstunde  |  2021.04.16 17:03
  Ebben a blogbejegyzésben Kovács Tünde andragógus, munkaköri trénerrel beszélgettünk azonos szempo...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 7. péntek
Gizella
18. hét
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?