Megszólalt a Tesco: kit vittek el a rendőrök a központból?

Pénzcentrum
2011. október 26. 10:51

A Tesco félrevezetőnek nevezte a Magyar Nemzet mai cikkében megjelent állításokat: az áruházlánc szerint nem saját dolgozóit, hanem egy munkaerő-kölcsönző cég munkatársait vitték el a rendőrök okirat-hamisítás miatt.

A Magyar Nemzet mai számában arról írt, a hatóságok közokirat-hamisítás gyanújával vizsgálódtak az áruházlánc egyik legfontosabb telephelyén, ahol -egyebek mellett- még hamis targoncavezetői engedélyeket is találtak.

A Pest Megyei Rendőr Főkapitányság tájékoztatása szerint a dabasi rendőrök több mint húsz személyt állítottak elő gyáli logisztikai központból, voltak, akiket bilincsben vittek el. A rendőrség ma ismerteti az ügy részleteit.

A Tesco szerda délelőtt reagált a napilap állításaira. Az áruházlánc közlése szerint a rendőrségi vizsgálat nem Tesco-munkavállalókra vonatkozott, az érintettek egy magyar munkaerő kölcsönző cég alkalmazottai voltak.

Az áruházlánc szerint a magyar munkaerő kölcsönző cég megtévesztette a Tescót, ezért a vállalat megteszi a szükséges jogi lépéseket ellene. A magyar munkaerő kölcsönző vállalkozással kötött szerződés szerint a Tesco számára kiközvetített munkaerő minden a munkavégzéshez szükséges irattal, jogosítvánnyal és képzettséggel rendelkezik. Ezt a vállalat rendszeresen, szúrópróbaszerűen ellenőrzi is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A Tesco elhatárolódik magyar alvállalkozója tevékenységétől és mindent jogában álló lépést megtesz azért, hogy ilyen félrevezetés a jövőben ne fordulhasson elő.

 

HR BLOGGER
laskainelli  |  2022.05.24 08:22
Mi a jó párkapcsolat titka? Sokan szeretik azt hinni, hogy az lesz boldog kapcsolat évtizedeken át,...
perfekt  |  2022.05.23 07:34
A céginformációs szolgálat az ismételt közzététel lehetőségét a beszámoló benyújtását követő egy éve...
hrdoktor  |  2022.05.23 06:18
Egyre több embert érint a rövidlátás problémája, a megelőzése azonban összetettebb kérdés, mint gond...
legacykft  |  2022.05.20 15:41
  Írásom aktualitását a felgyorsult világunk gyakori jelensége adja. Rendszeresen megtapasztalom a...
hrbonbon  |  2022.05.20 12:13
Munkánk egyik fontos eleme, hogy megpróbáljuk megérteni, mire vágynak, mit szeretnének elérni az emb...
Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?