20 °C Budapest

A CA Közép-Európai Kötvény Alap beolvad a CA Kötvény Alapba

Pénzcentrum
2004. december 16. 12:21

A CA IB Értékpapír Befektetési Alapkezelő Rt. 2004. november 8-i igazgatósági határozatával a CA Közép-Európai Kötvény Alap beolvad a CA Kötvény Alapba.

Jelen hirdetmény közzétételétől 2005. január 16-ig bezárólag a befektetőknek lehetőségük van dönteni a CA Közép-Európai Kötvény Alapban lévő befektetésük további sorsáról.

2005. január 17-én és 18-án a felügyelet engedélye alapján az alapkezelő felfüggeszti a CA Közép-Európai Kötvény Alap befektetési jegyeinek forgalmazását a forgalmazási helyeken.

2005. január 18-a a beolvadás értéknapja, amely napon kiszámításra kerül a CA Közép-Európai Kötvény Alap és a CA Kötvény Alap nettó eszközértéke és egy jegyre jutó nettó eszközértéke, amelyek az átváltási arány alapját képezik. Ezen a napon az alapkezelő rendelkezik a letétkezelő irányába a beolvadó alap eszközeinek jogutód alap letétkezelőnél vezetett számláira történő átvezetéséről, illetve a beolvadó alap befektetési jegyek tulajdonosainak értékpapírszámláin történő CA Kötvény Alap befektetési jegyek jóváírásáról.

2005. január 19. a beolvadás határnapja, amely napon a felügyelet a CA Közép-Európai Kötvény Alapot törli a nyíltvégű értékpapír-befektetési alapok listájáról. A törléssel az alap megszűnik. A beolvadás határnapja a CA Kötvény Alap mint jogutód befektetési alap összeolvadás utáni első forgalmazási napja. A beolvadással kapcsolatban a befektetésijegy-tulajdonosokatnem terheli tranzakciós költség.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A beolvadásra feltehetően méretgazdasági okokból kerül sor. A CA Közép-Európai Kötvény Alap iránti érdeklődés igen minimális volt, nettó eszközértéke az elmúlt egy évben folyamatosan csökkent, jelenleg nem éri el a 450 m Ft-ot.

CA Közép-Európai Kötvény Alap
CA Kötvény Alap

HR BLOGGER
perfekt  |  2021.06.14 08:18
A számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 153. § (1) bekezdése alapján az adott üzleti év mérlegford...
hrdoktor  |  2021.06.14 06:55
Praktikus tanácsok, hogyan számoljuk fel a látens beidegződéseket, amik saját fejlődésünket gátolják...
legacykft  |  2021.06.11 18:55
Az elmúlt heteket tekintve, több kompetenciafejlesztő tréninget is maga mögött tudhat a Legacy. Ahho...
coachco  |  2021.06.09 11:06
Olvasom Obama ex-elnök memoárját, másodjára fogtam bele. Nem mintha nem lenne érdekes, de cirka 700...
ajovomunkahelye  |  2021.06.07 12:30
Számokban is kimutatható nyereséget vagy veszteséget jelent egy vállalatnak, ha erősen elkötelezett...
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. június 14. hétfő
Vazul
24. hét
Június 14.
Húsmentes világnap
Ajánlatunk
  • Vedd fel a harcot! (x)

    Több levegő, kevesebb parlagfű! Kezdődik a parlagfű szezonja. A parlagfű irtása mindannyiunk közös érdeke.

KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. június 13. 16:08