A CA Közép-Európai Kötvény Alap beolvad a CA Kötvény Alapba

Pénzcentrum
2004. december 16. 12:21

A CA IB Értékpapír Befektetési Alapkezelő Rt. 2004. november 8-i igazgatósági határozatával a CA Közép-Európai Kötvény Alap beolvad a CA Kötvény Alapba.

Jelen hirdetmény közzétételétől 2005. január 16-ig bezárólag a befektetőknek lehetőségük van dönteni a CA Közép-Európai Kötvény Alapban lévő befektetésük további sorsáról.

2005. január 17-én és 18-án a felügyelet engedélye alapján az alapkezelő felfüggeszti a CA Közép-Európai Kötvény Alap befektetési jegyeinek forgalmazását a forgalmazási helyeken.

2005. január 18-a a beolvadás értéknapja, amely napon kiszámításra kerül a CA Közép-Európai Kötvény Alap és a CA Kötvény Alap nettó eszközértéke és egy jegyre jutó nettó eszközértéke, amelyek az átváltási arány alapját képezik. Ezen a napon az alapkezelő rendelkezik a letétkezelő irányába a beolvadó alap eszközeinek jogutód alap letétkezelőnél vezetett számláira történő átvezetéséről, illetve a beolvadó alap befektetési jegyek tulajdonosainak értékpapírszámláin történő CA Kötvény Alap befektetési jegyek jóváírásáról.

2005. január 19. a beolvadás határnapja, amely napon a felügyelet a CA Közép-Európai Kötvény Alapot törli a nyíltvégű értékpapír-befektetési alapok listájáról. A törléssel az alap megszűnik. A beolvadás határnapja a CA Kötvény Alap mint jogutód befektetési alap összeolvadás utáni első forgalmazási napja. A beolvadással kapcsolatban a befektetésijegy-tulajdonosokatnem terheli tranzakciós költség.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A beolvadásra feltehetően méretgazdasági okokból kerül sor. A CA Közép-Európai Kötvény Alap iránti érdeklődés igen minimális volt, nettó eszközértéke az elmúlt egy évben folyamatosan csökkent, jelenleg nem éri el a 450 m Ft-ot.

CA Közép-Európai Kötvény Alap
CA Kötvény Alap

HR BLOGGER
perfekt  |  2022.06.28 09:02
2022. augusztus 1-től megváltozik az egyetemes földgáz- és villamosenergia-szolgáltatás igénybevétel...
vezetoi-coaching  |  2022.06.27 11:43
Bizalom/Trust… elég sokan ide lyukadnak ki, mint egy nélkülözhetetlen ingredient-hez, egy valódi con...
hrdoktor  |  2022.06.27 04:50
A száraz, meleg levegő, az UV-sugárzás és a strandolás erősen igénybe veheti a szemünket, így nyáron...
legacykft  |  2022.06.24 17:47
Legutóbbi blogbejegyzésem végén megfogalmazódott bennem az a remény, hogy mivel a legtöbb időt önmag...
hrbonbon  |  2022.06.24 10:21
          Simonyi Judit ügyvezető igazgató beszámolója Az AIMS INTERNATIONAL 2022. június 14-1...
Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 28. kedd
Levente, Irén
26. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?