36 °C Budapest

Így járhatsz jól a lakáshitellel (x)

Pénzcentrum
2014. május 11. 09:09

Gyűjts be minden kedvezményt az FHB Otthonteremtő lakáshitellel!

Új lakásba költöznétek, építenétek vagy éppen bővítés, felújítás előtt álltok? Az Otthonteremtő kamattámogatott hitelek törlesztőrészletén a kamattámogatásnak köszönhetően évente akár több tízezer forintot megtakaríthatsz, és a tavaszi akcióban pedig még az igényléskor jelentkező pluszköltségekre is van megoldás az FHB-nál.

Lakáshitel akár évi 6,00% fix kamatra, forintban, árfolyamkockázat nélkül? Elsőre talán túl jól hangzik - a svájci frank hitelek fénykorában láttunk utoljára ilyen kamatszintet. Pedig a kamattámogatott lakáshitelekkel ez manapság elérhető lehet, új vagy használt lakás vásárlása mellett lakásbővítésre és korszerűsítésre is igényelheted.

Ha a következő hónapokban lakást vennél, építkeznél, felújítanál, akkor érdemes kihasználnod a kamattámogatott hiteleket, mert ezzel a megbízhatóan kiszámítható konstrukcióval most, az FHB banki kedvezményeivel jelentős összegeket tudsz megtakarítani. Az Otthonteremtő hitelnél a kamattámogatás az első öt évben járhat, de ezen felül még kamatkedvezményre is jogosult lehetsz a teljes futamidő alatt, ezáltal a havi törlesztőrészleteid akár a futamidő végéig is kedvezőek maradhatnak.

Amennyiben már mindent elterveztél, vagy gyorsan tudod mérlegelni a lehetőségeidet, akkor még többet megtakaríthatsz az FHB Bank 2014. május közepéig tartó akciójában. Az FHB-nál a jelzáloghitel igénylésekor a standard kamatkedvezményeken felül most akár további 0,5 százalékpont extra kedvezményt is kaphatsz a kamatból; egy tízmilliós hitelnél ez már önmagában is akár évi 30 ezer forint különbséget jelenthet, ennyivel több maradhat tehát a zsebedben. Ráadásul az FHB akciójának része az induláskori pluszköltségek elengedése vagy megtérítése, hogy ez se akadályozza a terveid megvalósítását.

Ki veheti igénybe az otthonteremtésre szolgáló kamattámogatást?

  • Bármely magyar állampolgár - életkori és családi állapot szerinti megkötéstől függetlenül - aki megfelelő munkaviszonnyal rendelkezik. Az online kalkulátor segítségével pillanatok alatt ellenőrizheted azt, hogy mire milyen támogatást tudsz igényelni.

Mekkora hitelre számíthatsz?

  • Új lakásnál maximum 15 millió forint lehet a támogatott hitel, legfeljebb 30 milliós értékű ingatlanra. (Ennek értelmében például egy 19 milliós ingatlanra is igényelheted a 15 millió forintos maximális összeget. Ha nagyobb hitelre van szükséged, a hiányzó részre megoldás lehet a szintén kedvezményekkel elérhető, nem támogatott hitel is a banktól).
  • Használt lakásnál 10 millió forint a hitelre vonatkozó limit, ami maximum 20 millió forint értékű ingatlanra kérhető.
  • Bővítésre vagy felújításra szintén 10 millió forint a felső határérték, ám ilyenkor 5 millió forint lehet a beruházás legnagyobb értéke.

Miért az FHB?

  • A 2014. május 15ig befogadott hitelkérelmed esetén a standard kamatkedvezményeken felül 0,5 százalékpont extra kedvezményt kaphatsz az FHB Bank akciójában.
  • Az FHB akciójának köszönhetően nincs folyósítási jutalék, ezen felül az értékbecslési és a közjegyzői díjakat is átvállalják tőled a feltételek teljesítése esetén - megtakaríthatod a legfontosabb kezdeti pluszköltségeket.
  • Gyorsaság - mindössze 9 munkanap alatt elbírálják a hiánytalanul beadott hitelkérelmedet.

Nézd meg magadnak!

Az FHB a fölösleges kanyarokat is levágja neked: a bank internetes hitelkalkulátorán előre kiszámolhatod, milyen célra és milyen időtartamra, mekkora összegre és mekkora törlesztőrészletetre számíthatsz, az elérhetőségedet itt megadva is jelentkezik a bank szakértője a számodra fontos és érdekes részletekkel. Rengeteg utánajárást megspórolhatsz így is, de persze ezért az FHB TeleBankot is felhívhatod, vagy egy FHB bankfiókba is kérhetsz időpontot a legjobb szakértőkhöz. Egyszerűen megismerheted tehát az általad felhasználható kedvezményeket, akciókat és támogatásokat. Nézd meg itt!

A cikkben ismertetett akciók visszavonásig, de legkésőbb 2014. május 15-ig befogadott, és legkésőbb 2014. július 15-ig szerződött jelzáloghitelek esetében érvényesek. A 0,5% extra kamatkedvezmény feltétele, hogy az ügyfél FHB Banknál vezetett bankszámlájára legalább havi összesen 110.000 forint jóváírás érkezzen.
THM: 5,73-10,34%. A tájékoztatás nem teljes körű, a termékek kondícióira és a THM-re vonatkozó részletes információkat a Lakossági Jelzáloghitel Hirdetmények és a vonatkozó Üzletszabályzat tartalmazzák. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a 2013. májusi adatok alapján. A feltételek változása esetén a mértéke módosulhat, a THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A kamatok és a THM mértéke függ az ügyfél minősítésétől és a kamattámogatás mértékétől.
www.fhb.hu - FHB TeleBank: 0640344344


(x)

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2022. augusztus 19. 10:30
Egy újítással, de a megszokott msorvezetvel, Ördög Nórával érkezik a TV2 gasztrovetélkednek új évada...
Buxelliott  |  2022. augusztus 19. 07:59
 Szépen megindult az árfolyam a célzóna irányába, lehet a tervezettnél korábban éri el a jelzet...
Holdblog  |  2022. augusztus 19. 06:01
A hoki, a juharszirup és az elképeszt természeti kincsek után lassan a szuperélhet nagyvárosok is fe...
MNB Intézet  |  2022. augusztus 17. 09:31
Kicsi az esélye, hogy jelents pénzügyi felfordulás indul el Kínában a mostani jelzáloghitelpiaci pro...
Nagy siker a közösségépítő agrárprogram: így fogadhatsz Te is örökbe egy birsalmafát

Hatalmas siker a birsalmafa-örökbefogadó program, az a cél pedig, hogy közösséget építsenek, egyre inkább beérni látszik.

Semmit nem ér csak az ötlet: sok magyar így rontja el az esélyeit arra, hogy a saját főnöke lehessen

Sokakat vonz az, hogy a saját főnöke legyen, ráadásul többen éreztük már úgy, hogy olyan ötlettel rukkoltunk elő, ami tényleg felpörgetné a piacot.

Alapvető hibákon úszik el a magyarok pénze: erre figyelj, ha nem akarsz legatyásodni

A mostani gazdasági helyzetbe szinte bármit megtennénk, hogy spóroljunk, azonban sokan tapasztalhatják azt, hogy hiába igyekeznek, még így is elfolyik a pénz a bankszámlájukról.

Ilyet még nem láttál: így adnák ki a magyar gyerekek kedvenc könyvét újra

Közösségi finanszírozással adnák ki újra a 2012-es év gyerekkönyvét, a Dobozvárost.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 19. péntek
Huba
33. hét
Augusztus 19.
Humanitárius világnap
KONFERENCIA
Tovább
Portfolio Future of Finance 2022
Októberben jön a magyar pénzügyi szakma nagy találkozója.
Energy Investment Forum 2022 - A MEKH szakmai támogatásával
Válság kontra klímacélok? Lesz miről beszélni az Energy Investment Forum-on!
Private Health Forum 2022
A hazai magánegészségügy legkiemelkedőbb konferenciája.
EZT OLVASTAD MÁR?