18 °C Budapest

Besokallt az Aegon: nincs több végtörlesztő hitel

Pénzcentrum
2011. december 5. 18:02

Leáll a végtörlesztő kölcsönkérelmek befogadásával február 28.-áig az Aegon. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy már nincs lehetőség a devizahitelek forinthitelből való kiváltására a pénzintézetnél.

A szombaton megjelent banki hirdetményből kiderült, hogy az Aegon a Végtörlesztő és Biztosítással kombinált végtörlesztő kölcsönkérelmek befogadása 2012. február 28-ig szünetel. Mivel a végtörlesztési kérelmek benyújtási határideje december 30. gyakorlatilag ezzel nem lesz további lehetőség a hitelintézetnél a devizakölcsönök kiváltására.

A lenti táblázat a már nem folyósított hitel paramétereit tartalmazza, 8 millió forintos hitelösszeg és 20 év futamidő esetén.

"Hasonlóan a többi olyan bankhoz, akik nem rendelkeznek több száz fiókkal országosan, vagy több ezer hitelügyintézővel, az Aegonnak is meg kellett húzni a határidőt, hasonlóan a Somogy Takarékhoz vagy a Fundamentához. Ahhoz, hogy megfelelően ki tudják szolgálni az eddigi igénylőket a törvényi határidőig, vélhetően nem tudnak új ügyfeleket végtörlesztési hitelekhez befogadni." nyilatkozta Gergely Péter, a BankRáció.hu hitelszakértője.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

PC BLOGGER & PODCASTER
Holdblog  |  2022. május 29. 06:44
Archívumunkból (2015) A VÉLETLEN SZEREPE A BEFEKTETÉSEKBEN Úgy születtünk, hogy nem szeretjük a bizo...
MEDIA1  |  2022. május 28. 22:12
Nyolcvanegy éves korában meghalt Haumann Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, a Magyar Művés...
Összkép  |  2022. május 27. 15:07
Közeledik a nyári szünet, sokan az utolsó jegyeiket szerzik ebben az új normálisban, egy világjárván...
KonyhaKontrolling  |  2022. május 27. 07:35
Aki dolgozott már valaha, egészen biztosan volt szerencséje néhány KPI-hoz. A KPI (key performance i...
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 29. vasárnap
Magdolna
21. hét
Május 29.
Hősök napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. május 29. 07:30